27
Mayıs
2024
Pazertesi
ERBAA - TOKAT

MHP'li başkanlar toplandı

Tokat Erbaa Belediyesi, MHP'li Belediye Başkanları Bölge Toplantısına ev sahipliği yaptı.


Erbaa Belediyesi Meclis Salonu'ndaki toplantı Samsun, Artvin, Erzincan, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Sivas, Tokat ve Trabzon MHP'li il ve ilçe belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.
Bölge toplantısına MHP Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan ve MHP Aksaray Milletvekili Osman Ertuğrul başkanlık etti. Bölge toplantılarının Türkiye'nin her tarafında yapılacağını belirten Ahmet Bukan, ''Bu toplantılardaki amacımız belediye başkanlarımızın bilgi alışverişi ve istişare içinde bulunmalarını sağlamaktır. Belediye başkanlığına ilk defa seçilen, belediye başkanlarımızı başarılı olmalarını amaçlamaktayız. Biliyoruz ki tek başına güçlü bir iktidar yerel yönetimlerin başarısından geçmektedir.

Biz de MHP genel merkezi olarak siz çok kıymetli belediye başkanlarımızın başarılı olması için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. 4. dönemdir Erbaa Belediyesi başkanı seçilerek, Erbaa'da ve Türkiye'de tarih yazan Erbaa Belediye başkanımız, arkadaşımız Ahmet Yenihan'a bize ev sahipliği yaptığı için teşekkür ederim'' dedi.


Toplantıda söz alan Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, toplantıya ev sahipliği yapmanın gururu ve mutluluğu içinde olduğunu, yeni seçilen belediye başkanı olan arkadaşlarına bilgi ve tecrübelerinden azami derecede destek olacağını söyledi. Toplantının ardından katılımcılar, Erbaa Belediyesi'nin Türkiye'de belediyelere örnek ve modern olan Atık Su Arıtma Tesisi Kınalı Keklik ve Sülün Üretim Çiftliği ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nu gezerek incelemelerde bulundu.

İha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 09:46:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Adnan IP: 85.97.152.xxx Tarih : 11.07.2009 20:47:26

EN BÜYÜK BAŞKAN AHMET YENİHAN,..Başkanımızın, insanlara olan sevgisi, saygısı, dürüst ve çalışkan kişiliği, kıt imkanlara rağmen erbaanın kalkınmasına, insanların  kültürel gelişimine, ekonomik güclenmesine, işsizliğin önlenmesine  ve memleketimize yaptığı hertürlü katkıdan dolayı 4 defa değil 14 defa seçilmeyi hak ediyor. Böyle bir tercih yaptıklarından dolayı kadir şinas Erbaa hakına ve sayın başkanımıza Saygılar.