18
Mayıs
2024
Cumartesi
ERBAA - TOKAT

Şenlik, sünnet şöleniyle başladı

Tokat'ın Erbaa İlçesi'nde, 15-17 Temmuz 2005 tarihleri arasında düzenlenen Erbaa Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Yayla Şenlikleri'nin 12.'si sünnet şöleniyle start aldı.

Erbaa Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan 12. Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Yayla Şenlikleri'nde düzenlenen sünnet şöleninde, hayırsever işadamı Ali Özgül tarafından 140 çocuk sünnet ettirildi. Bir konuşma yapan Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, geleneksel hale getirilen sünnet şölenine katkılarından dolayı işadamı Ali Özgül'e teşekkür ederek, "Böyle bir hayırlı bir organizasyonu yaptığımız için bende oluşan manevi huzuru anlatmakta güçlük çekiyorum. Bizler görev başında bulunduğumuz süre içinde bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Sünnet şöleni sonrasında Erbaa 12. Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Yayla Şenlikleri'nin ilk günü, çeşitli açılış ve tekinliklerle devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2005 Cuma 17:02:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mahmut ÇETİNKAYA IP: 81.213.237.xxx Tarih : 14.08.2005 11:45:05
Sevgili başkanım sayın Ahmet YENİHAN, siz ve sizin gibi başkanlarımız olduğu müddetçe o yerin kalkınması ve dayanışması kaçınılmaz olacaktır. Göreve geldiğiniz günden bugüne kadar sizlerin çalışmalarınızı Erbaa'dan uzakta olsam takip ediyorum, Yeşil Erbaa'mızı gelmesi gereken en güzel yerlere getirdiniz, getirmeyede devam ediyorsunuz. Bunu yaparkende siyasi görüşü farklı olsada büyük bir dayanışma örneği göstererek bir çatı altında topladınız. Başarılarınızdan dolayı size ve tüm belediye çalışamlarına, haberde adı geçen hayırsever işadamı sayın Ali ÖZGÜL'e ve Güzel Erbaa'mızın kalkınmasında emeği geçen tüm hemşehrilerimize Erbaalılar adına teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun...