22
Mayıs
2024
Çarşamba
ERBAA - TOKAT

Sezer'e fahri hemşerilik beratı

Erbaalılar, özel bir kanalda yayınlanan "Ekmek Teknesi" dizisinde, "Tokatlı Bahtiyar" karakterini canlandıran ünlü oyuncu Şafak Sezer’e, memleketlerinin adını duyurduğu için "fahri hemşehrilik" beratı verdi.

Dizi setini ziyaret eden Erbaa Belediye Başkanı, "Tokatlı Bahtiyar’ın" evlenme vaktinin geldiğini söyleyerek, Sezer’e bir çeyiz sandığı armağan etti.

Tokat Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan ve beraberindeki heyet, Ekmek Teknesi dizisinin Kuzguncuk’taki setini ziyaret etti.

Dizide "Tokatlı Bahtiyar" karakterini canlandıran Şafak Sezer’e, minyatür çeyiz sandığı armağan eden Yenihan, Ekmek Teknesi’nin Tokat ve Erbaa’da çok beğenildiğini ve dizinin yayın saatinde Erbaa’da adeta hayat durduğunu söyledi.

Tokat’ın adını duyurduğu için "Bahtiyar" karakterinin Tokatlılar tarafından ayrı sevildiğini dile getiren Yenihan, "Bahtiyar’ın evlenme zamanının geldiğini düşündüğümüz için çeyiz sandığı getirdik. İşin gerçeği, Şafak Sezer sevdiğimiz bir sanatçı. Kendisini fahri hemşehri ilan ediyoruz. Adımızı duyurduğu için teşekkür ediyoruz" dedi.

Yenihan, daha sonra Sezer’e fahri hemşehrilik beratı verdi. Erzincanlı olan sanatçı Şafak Sezer de yaptığı açıklamada, "Ben artık Tokat’ın fahri hemşehrisiyim. Bundan gurur duyuyorum" diye konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2005 Pazartesi 12:43:58
Güncelleme :14 Mayıs 2005 Cumartesi 16:17:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?