2
Haziran
2024
Pazar
SPOR

Turhalspor'un Latif Doğan'lı gecesi

Turhal Belediyesi, Tokat 1. Amatör Küme'de namağlup unvanıyla mücadele eden ve geçen sene 3. Lig'e yükselme maçlarında yarı finalde penaltı atışları sonucu 3. Lig'in kapısından dönen Turhalspor maddi problemleri çözmek için 'Latif Doğan' konseri düzenledi.

Sezona 3. Lig parolasıyla başlayan Turhalspor için düzenlenen konser öncesi Kulüp Yönetim Kurulu adına konuşan Basın Sözcüsü Fatih Çalışıcı, Turhalspor'un 3. Lig'e çıkması için büyük gayret sarf ettiklerini söyledi.

Turhalspor Kulübü Fahri Başkanı ve Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Turhal halkından Turhalspor için destek beklediklerini ifade ederek, "Yıllardır birkaç iş adamımızın desteğiyle mücadele eden Turhalspor ne yazık ki Turhal halkının desteğini alamadığı için devamlılık sağlayamıyor. Bu sezon sizlerin de sağladığı bu birliktelik sayesinde Turhalspor'umuz inşallah 3. Lig'e çıkacaktır. Ben de Turhal Belediye Başkanı olarak takımımıza gerekli desteği sağlıyorum ve bu desteğimi de devam ettireceğim. Çünkü bu takım hepimizin" dedi.

Konuşmaların ardından Turhalspor'a destek veren, başta İlçe Kaymakamı Sadettin Yücel olmak üzere Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Turhallı iş adamları Ömer Çenesiz, Veli Menekşe, Nihat Yüzbaşıoğlu, Sinan Sakman, Sami Dinler, Osman Bayram, Halit Baylan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ümit Özkayıt ve Turhalspor'un Teknik Direktörü Ercan Süsoy'a Turhalspor Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Özçelik ve yönetim kurulu üyelerine plaket verildi.

Plaket töreninden sonra sahne alan sanatçı Latif Doğan, Turhallılar'a unutulmaz bir gece yaşattı. Latif Doğan ve sunucu 05 Mustafa'ya geceye katkılarından dolayı Turhalspor Kulübü Fahri Başkanı ve Belediye Başkanı Ali Gözen teşekkür plaketi takdim etti.

.
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2005 Cumartesi 11:43:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oktay IP: 78.162.203.xxx Tarih : 24.06.2009 13:45:57

ercan süsosuyu istiyoruz bu takıma ondan başkası çıkaramaz.bence inceler alış veriş merkezinin desteğini almallıyız nede olsa has turhallılar bir sürü proje var aklımda ama bilirim sıra gelmez bize kulüb başkanı olarak sadi bahçeçi ünal abiyi istiyoruz bırakın artık turhalsporun kaderiyle oynamayı 3.ligi istiyoruz ferudun abi sende dön artık şu takıma saygılar...turhal çarşı