22
Mayıs
2024
Çarşamba
TURHAL - TURHAL - TOKAT

Ali Gözen

18.03.1958 yılında Turhal’ın Çamlıca köyünde doğdu.Çamlıca köyü ilkokulu,Turhal Atatürk Ortaokulu,1978 Tokat İmam Hatip Lisesi ve 1990 yılında İşletme Fakültesinden mezun oldu.

Memuriyet hayatına 20.11.1979 tarihinde Turhal Müftülüğüne bağlı olarak Çarıksız köyünde din görevlisi olarak başladı.Daha sonra Kırşehir ve Ankara’da çeşitli yerlerde Din görevlisi olarak göreve devam etti.1993 yılında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesine naklen memur olarak atandı.6 ay sonra öğrenci işleri şefliği görevine atandı. Bu sırada Tokat Milli Gençlik Vakfı Başkan Yardımcılığı ve bu vakıfa bağlı Hilal FM de Genel Müdürlük ve program yapımcısı olarak görev yaptı.

18.12.1996 tarihinde Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne Terfi Şube Müdürü olarak atandı, sırasıyla Atama Şube Müdürlüğü, Özlük ve Arşiv Şube Müdürlüğü ve Levazım Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Bu sırada Memur-Sen Ankara Tarım Orman Çalışanları Sendikasının yönetim Kurulu Üyeli ve Mali Sekreterliğinde bulundu.

19.11.2002 tarihinde Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğünde geçiçi olarak görevlendirildi. 09.05.2003 tarihinde ise Personel Genel Müdürlüğü Atama Dairesi Başkanlığına atandı.

29.12.2003 tarihinde Ak Parti Turhal Belediye Başkan Aday adayı olmak için bu görevinden istifa etti.

28.03.2004 tarihinde yapılan Mahalli seçimlerde Turhal Belediye Başkanlığına seçilen Ali GÖZEN evli ve 3 çocuk babasıdır.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar
  • Fatma Polat | engellilerin sorununları | 88.252.9.xxx | 25.07.2009 18:27:33

    sayın başkanım
    öncelikle size saygılar sunarım.
    Belediyenin yapmış oldugu çalışmaları takip etmiyorum. Ancak gözle görünen bişey var ki, oda kaldırımların ve kaldırım rampalarının engellilere uggun olmadığı.
    Ben tekerlekli sandalyemle kimseden yardım almadan çıkabilmeliyim rampalardan. Rampanında yapılış amacının bu oldugunu düşünüyorum. Ama ne yazık ki yapmış oldugunuz kaldırım ve rampalar isteklerimize uygun degil. Kaldırımlar o kadar yüksek ki saglıklı insan bile çıkarken zorluk yaşıyor, kaldı ki biz engelliler nasıl çıkabilecegiz. Siz ve belediyenizden talebim rampaların engellilere uygun, bizlerin tek başımıza inip çıkabilecegimiz şekılde düzenlenmesini rica ediyorum. İki yada dört kişiyle kaldırıma çıkmak istemiyorum.
    Talebinize arz ederim.
    Gelin engelleri kaldıralım....
    Fatma Polat