17
Mayıs
2024
Cuma
ZİLE - TOKAT

Zekeriya Sayar

Zile Melikgazi İlköğretim Okulu

Tokat’ta bir ilköğretim okulunda görev yapan okul müdürü ve öğretmenler, okula prefabrik spor salonu kazandırmak için kolları sıvayarak, spor salonu yaptılar.

Melikgazi İlköğretim Okulu’nda, yaklaşan kış mevsiminde öğrencilerinin sportif aktivitelerini rahatça yapmalarına imkan sağlamak için biraraya gelen okul müdürü, öğretmenleri ve hizmetli personeli, prefabrik spor salonu yapmak için çalışmalarını bitirdiler. Zile Melikgazi İlköğretim Okul Müdürü , Tokat Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu tarafından başlatılan ’Temiz Okul, Temiz Çevre’ kampanyası çerçevesinde, prefabrik spor salonu inşaatının öğretmenler kurulu toplantısında gündeme getirildiğini ifade etti. Sayar, "Bu bir ekip işi. Beni öğretmen arkadaş bu işe teşvik etti, öyle yola çıktık. Bir hayırsever vatandaşımızın okula bağış yaptığı bu arsa üzerine, Zile Belediyesi ve vatandaşların katkılarıyla bir prefabrik spor salonu kazandırmak için çalışma başlattık. Belediyemiz, prefabrik binanın duvarlarını teknik eleman olarak kurdu. Biz de binanın ağaç kısmını yapıyoruz" dedi.

Büyük bir fedakarlık göstererek hafta sonu dahil tüm hızlarıyla prefabrik salonun yeni eğitim sezonuna yetişmesi için çalışan öğretmenler, öğrencilere daha iyi bir hizmet vermek için çalıştıklarını belirterek, en geç binayı bir ay içersinde bitirmek için uğraştıklarını ifade ettiler.
Okul müdürü gözetiminde yapılan çalışmalara, 6 öğretmen 2 hizmetli yardım ederken, prefabrik okul Kasım ayı sonunda bitti. Prefabrik ek binanın, spor salonu, iş eğitim atölyesi ve depo olarak kullanılacağı kaydedildi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar