6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi

Genel Bilgi

Orman Fakültesi, eğitim-öğretime 1971-1972 ders yılında başlamıştır. İlk öğretim yılından itibaren Orman Mühendisliği ve Orman Endüstri Mühendisliği Bölümlerinde öğretim sürdürülmüştür. Böylece Türkiye'nin ikinci, iki bölümle öğretime açılan ilk Orman Fakültesi olmuştur. Daha sonra fakülte bünyesinde Peyzaj Mimarlığı Bölümü açılmıştır. Fakültede Orman Mühendisliği Bölümü'nde okuyan öğrenciler ‘Orman Mühendisi”, Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde okuyan öğrenciler “Orman Endüstri Mühendisi” ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü'nde okuyan öğrenciler “Peyzaj Mimari” olarak mezun olmaktadırlar.

Fakülte, Orman Mühendisliği, Peyzaj Mimarlığı ve Dekanlık İdari Memurlarının bulunduğu bir bina ile Endüstri Mühendisliği Bölümü, büro ve laboratuarlarının bulunduğu bir diğer binadan oluşmaktadır. Fakültede 4 anfi ile 14 dershane mevcuttur.

İlgili Kişi :
Adres1 :KTÜ Kanuni kampusü
Adres2 :Trabzon
Posta Kodu :61080
Telefon :0 (462) 377 2801
Faks :0 (462) 325 7499
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.