5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

"Derdimiz Hizmettir"

AK Parti Trabzon Belediye başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a hizmet etmek için yola çıktıklarını belirterek “Derdimiz Trabzon’a hizmettir” dedi.

Gümrükçüoğlu, seçim çalışmaları kapsamında bugün ilk olarak beraberinde Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak ile kahvaltı için toplanan avukatları ziyaret etti. Kahvaltı yapan bayan avukatlar ve ailelerine Dünya Kadınlar Günü ve Mevlid Kandili nedeniyle karanfil verdi. Yerel seçimler için kendilerinden destek isteyen Gümrükçüoğlu ve Bakan Özak daha sonra Gülbahar Hatun mahallesinde kadınlarla bir pastanede toplantı yaptı. İlk olarak söz alan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, kadınların Kadınlar Günü ve Mevlid Kandili’ni kutlayarak “Hükümetimiz ve partimiz kadınlara büyük önem vermektedir. Karadeniz’de kadın milletvekili olan tek il de Trabzon’dur. Daha önce bize destek verdiniz, hükümete getirdiniz. Bakan olarak hizmet etmemize vesile oldunuz. Şimdi önümüze bir fırsat daha çıktı. Trabzon’a hizmet etmek istiyoruz ve bu amaçla yola çıktık. Sizin dertleriniz ile ilgilenmeleri için de belediye meclisimize kadın adaylar aldık. Hem mühendis hem doktor olan ve Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı’nda önemli hizmetler yapan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bey için desteğinizi istiyoruz” dedi.

Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise Trabzon’a ve Trabzonlular’a hizmet etmek için yola çıktıklarını kaydederek “Tek derdimiz Trabzon’a hizmettir. Rutin belediyecilik çalışmaları yanında önemli projelere imza atmak için sizlerden oy istiyoruz. İşsizliğe çare olmak, kentsel dönüşüm çalışmaları yapmak, 2. Tanjant Yolu’nu gerçekleştirmek ve şehrimizde yeni bir turizm atağı başlatmak için yola çıktık. Kadın belediye meclis üyelerimizle birlikte desteğinizi istiyoruz” diye konuştu.
Gümrükçüoğlu, konuşmasının ardından Gülbahar Hatun mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışına katılarak burada da karanfil dağıttı.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 15:01:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?