5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Güner'den Trabzonspor'a ziyaret

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Orgeneral Aslan Güner, Trabzonspor'u ziyaret etti.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Hukuk İşleri Sorumlusu Ali Sürmen, yönetim kurulu üyesi Sırrı Eren, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak ve Divan Başkanlık Kurulu Başkan Yardımcısı Cafer Hazaroğlu'nun karşıladığı Orgeneral Aslan Güner, bir Trabzonlu olarak Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etmenin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ise, ziyaretin kendilerini onurlandırdığını belirtti. Hacısalihoğlu, beraberindekilerle birlikte Orgeneral Aslan Güner'e Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ni gezdirerek bilgi verdi. Hacısalihoğlu, Orgeneral Aslan Güner'e kulübün rozetiyle birlikte çeşitli hediyeler takdim etti. Orgeneral Güner de ziyaretin anısına Asbaşkan Hacısalihoğlu'na bir plaket verdi.

Orgeneral Aslan Güner, daha sonra kulübün şeref defterine ziyaretle ilgili duygularını yazdı. Güner, yazısında "Güzide şehrimizin gözbebeği Trabzonsporumuz'un 42 yıl gibi çok uzun sayılmayacak bir sürede ulaştığı seviyeyi ve tesislerini görmek bana bir hemşehri olarak büyük gurur verdi. Başlangıçtan bugüne emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Trabzonsporumuz'a bugüne kadar gösterdiği başarıların daha fazlasını gelecek için diliyorum. Sevgi ve saygılarımla" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2009 Pazar 18:31:54
Güncelleme :31 Mayıs 2009 Pazar 18:33:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?