30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

105 günlük hasret bitiyor

Trabzonspor, Galatasaray maçıyla 105 gün sonra taraftarlarıyla buluşacak.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak Galatasaray maçıyla ligde Bordo-mavili taraftarların önündeki ilk sınavını verecek. Bordo-mavili takımın başında ligde Ankaraspor ve Denizlispor maçlarına çıkan Ersun Yanal, yarın oynanacak Galatasaray maçıyla Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Bordo-mavili taraftarları önündeki ilk maçına çıkacak. Trabzonspor, seyircisiz oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Söz konusu dönem içinde Trabzonspor'da Ziya Doğan görevinden ayrılırken, teknik direktörlüğe Ersun Yanal getirildi. Bordo-mavili takım, Ziya Doğan döneminde seyircisiz oynadığı maçlarda Çaykur Rizespor'u 5-1, Konyaspor'u 1-0 mağlup ederken, Ankaragücü ile golsüz berabere kalmış, Beşiktaş'a ise 3-2 mağlup olmuştu. Ziya Doğan, Beşiktaş maçı sonrası görevinden ayrılmıştı. Bordo-mavili takım, Ersun Yanal yönetimindeki ilk seyircisiz maçında ise Ankaraspor'u 2-1 mağlup etmişti. Söz konusu maçlarda 9 gol atıp, kalesinde ise 4 gol gören Trabzonspor, taraftarından yoksun olarak oynadığı maçlarda 10 puan aldı.

Öte yandan, 3.5 aydır takımlarından uzak kalan Bordo-mavili taraftarlar ise, bütün hazırlıklarını tamamlayarak, yarın oynanacak Galatasaray maçını beklemeye başladı. 105 günlük özlemi Hüseyin Avni Aker Stadı'nı şölen yerine çevirerek giderecek olan taraftarlar, maçın biletlerine de büyük bir ilgi gösterdi ve kısa sürede biletlerin tamamı tükendi. Bordo-mavili taraftarların Türk bayrakları ve Trabzonspor bayraklarının yanı sıra yapacakları çeşitli etkinliklerle stadı adeta bir karnaval havasına sokacakları
öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2007 Cumartesi 14:52:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?