6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

14 Mart'a pastalı kutlama

OF’TA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA PASTALI KUTLAMA

14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları çerçevesinde tüm sağlık çalışanları Of Kaymakamlığı’nın gerçekleştirdiği organizasyon ile bir araya gelerek gönüllerince bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Müzik eşliğinde yenen akşam yemeği ile başlayan programda bir konuşma yapan Of Kaymakamı Tuncay Sonel, “14 Mart Tıp Bayramı kutlama programına bizi kırmayarak aramıza katılan İl Sağlık Müdür Vekili Mustafa Dereli ve Müdür Yardımcılarımıza, KTÜ Üroloji Bölümü Doktorlarımıza teşekkür ediyorum. Marka Of’un marka insanlarına ekip ruhu içerisinde hizmet vermeye çalışıyoruz. Sağlık çalışanları da bu ekibin bir parçası. Gerçekten yaptığınız iş çok önemli. Baktığınız zaman özverili çalışıyorsunuz. Buradan bir kez daha sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Tekrar Tıp Bayramınızı kutlu, gönlünüz mutlu olsun” dedi.

Trabzon Sağlık Müdür Vekili Mustafa Dereli ise “Bu güzel ve anlamlı bir günde bizleri bir araya getirdiği için sayın Kaymakamımıza tüm sağlık çalışanları adına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca buradan tüm sağlık camiamızın tıp bayramını kutluyor, esenlikler diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından müzik ve kemence ile devam eden eğlence programında pasta kesildi.

Programın ardından bir sürpriz de Of Devlet Hastanesi’nde görevli olan personele yapıldı. Görevleri nedeniyle programa katılamayan çalışanlara Kaymakam Sonel tarafından yaş pasta getirilerek ikram edildi. Pastayı personelle birlikte kesen Kaymakam Sonel, “Programa görevleri sebebiyle katılamayan personelimizin gönüllerini almak istedik. Onlar gerçekten özveriyle çalışıyorlar. Kendilerine ne yapsak azdır” diyerek duygularını dile getirdi.

Kaymakam Sonel, hastanede bulunan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek kendilerine “geçmiş olsun” dileklerinde bulundu.

OF’TA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA PASTALI KUTLAMA
OF’TA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA PASTALI KUTLAMA
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2011 Salı 10:25:04
Güncelleme :15 Mart 2011 Salı 18:10:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?