5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

200'e yakın hoca önerildi!

Teknik direktör Ersun Yanal'ın görevi bırakmasının ardından Trabzonspor'a menajerler ve kulübe yakın çevrelerden 200'e yakın teknik direktör ismi önerildiği öğrenildi.


Sivasspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Ersun Yanal'la yollarını ayıran Trabzonspor Kulübü'nde, takım PAF Takımı Antrenörü Ahmet Özen'e emanet edildi. Geçen hafta şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor ve Beşiktaş'ın puan kaybetmesiyle yeniden zirveye ortak olan Trabzonspor'da, futbolcuların etkilenmemesi adına teknik adam arayışları geri plana itildi ve bütün ağırlık kalan haftalarında oynanacak maçlara verildi.


Kocaelispor maçından sonra teknik adam arayışlarına yönelmesi beklenen Trabzonspor'da, yönetimin elinde kabarık bir liste bulunuyor. Yönetimin öncelik sıralaması yapacağı ve buna göre listedeki isimlerle görüşmelere başlayacağı öğrenildi.


Öte yandan, Ersun Yanal'ın istifasının ardından Trabzonspor'a bugüne kadar menajerler ve kulübe yakın çevreler tarafından yerli ve yabancı yaklaşık 200 teknik adam isminin önerildiği ve bu isimlerin büyük kısmının da yabancı teknik adamlardan oluştuğu kaydedildi.
 

İha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 15:10:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?