2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

22. yaşını takım arkadaşları ile kutladı

Trabzonspor, Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda Samsuspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı. Antrenman öncesi 22 yaşına giren Tayfun Cora, doğum gününü takım arkadaşları ve yöneticilerle birlikte kutladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bu akşam yapılan antrenmana grip olan Mehmet Yılmaz, Celaleddin, İbrahim Ege ve eşinin vize işlemleri nedeniyle Ankara’da bulunan Adem Koçak katılmadı. Antrenman öncesi Trazonspor’un sağ kanat oyuncusu Tayfun Cora, doğum gününü takım arkadaşları ve yöneticilerle birlikte kutladı. 22 yaşına giren genç oyuncu, doğum günü pastasının ilk dilimini Kulüp Başkanı Atay Aktuğ’a ikram etti. Teknik Direktör İhsan Derelioğlu nezaretinde yapılan antrenmanda bordo-mavili futbolcular, düz koşu ve dar alanda pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Atay Aktuğ’un yanı sıra bazı yöneticiler de izledi.

Antrenman sonrası soruları cevaplayan Kulüp Doktoru Mesut Çelebi, takımda sakat futbolcunun bulunmadığını belirterek, bugünkü çalışmaya katılmayan Mehmet Yılmaz, Celaleddin ve İbrahim Ege’nin grip oldukları için idmanlara çıkarmadıklarını kaydetti. Çelebi, "Takımda sakat oyuncumuz yok. Mehmet Yılmaz, Celaleddin ve İbrahim Ege’nin soğuk algınlıkları nedeniyle idmanlara çıkamadık. Bu oyuncuların yarın yapacağımız kontrollerden sonra idmanlara çıkıp çıkmayacaklarına karar vereceğiz" dedi

Bu arada Teknik Direktör İhsan Derelioğlu, hafta içi yapılacak olan antrenman saatlerinde ise değişiklik yaptı. Daha önce saat 18.00’de yapılacağı açıklanan akşam antrenmanları saat 16.00’ya alındı.

trabzon
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2004 Salı 11:00:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?