5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

23 Nisan coşkuyla kutlandı

Trabzon'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı renkli görüntülere sahne oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Trabzon Valiliği önünde saygı duruşunda bulunulması ve çelenk sunumuyla başladı. Valilik makamına Trabzon Osman Altuntaş İlköğretim Okulu öğrencisi Bahadir Kaan Kalyoncu oturarak bir günlük Trabzon Valisi oldu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri daha sonra Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Trabzon Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Alay Komutanı Albay Yüksel Sönmez'in halkı selamlamasıyla devam etti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrenciler şiirlerini okudu. Okullarda düzenlenen 23 Nisan konulu şiir, resim ve kompozisyon dalında dereceye giren ilköğretim öğrencilerine plaket ve hediyeleri verildi. Tören gecişinin ardından
öğrenciler çeşitli gösterilerde bulundu. 23 Nisan etkinliklerine Gürcistan'dan bir grup katılarak halkı selamladı.
Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda izci öğrenciler
Türkiye Haritası oluşturdu. Gösterinin son bölümünde izci öğrencilerin açtıkları Türk Bayrakları büyük ilgi gördü. Tribünler önünde yapılan gösteri ayakta alkışlandı. Trabzon Valisi Nuri Okutan da 23 Nisan kutlamalarında emeği bulunan öğretmenleri tek tek tebrik etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 15:43:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?