5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

3 ayrı kaza: 9 yaralı

Trabzon şehir merkezinde bugün sabah saatlerinde bu yana meydana gelen biri zincirleme 3 ayrı trafik kazasında toplam 9 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilk kaza Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) C Kapısı karşısında öğle saatlerinde meydana geldi. Rize’den Trabzon istikametine gitmekte olan 5 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralanırken, yaralılar Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Tanjant Yolu Bahçecik Yol Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında ise Kahraman Koç isimli şahıs ağır yaralanarak Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Son kaza ise Deliklitaş mevkii Fatih Sanayi Sitesi önündeki kavşakta meydana geldi. Trabzon’dan Gümüşhane istikametine gitmekte olan Ümit Çapa yönetimindeki 29 M 0135 plakalı yolcu minibüsü ile sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 EM 8961 plakalı özel otomobil dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralanırken, yaralılar KTÜ Farabi Hastanesi ve Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Öte yandan dün Sürmene ilçesinde meydana gelen ve 3 kişinin ölümü, 3 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan trafik kazasında ağır yaralanarak KTÜ Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alınan Erol Ağırman’ın da tüm müdahalelere kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2009 Pazar 23:43:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?