6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

330 değil, 180 kilogram çıktı

330 KİLO DEĞİL, 180 KİLOGRAM ÇIKTI

Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Uçarsu Köyü'nde evinin yolu olmadığı için 5 yıldır hastaneye gidemediği ve aşırı kiloları nedeniyle de hareket edemez hale geldiği için geçtiğimiz günlerde evinden alınarak Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Ayşe Aydın’ın 330 kilogram değil, 180 kilogram olduğu ortaya çıktı.

Biri zihinsel engelli, biri bedensel, diğeri de görme engelli 3 oğluyla yaşam mücadelesi veren diğer 2 çocuğu da evlenip Trabzon'a yerleşen Ayşe Aydın, aşırı kiloları yüzünden ve evine araç yolu olmadığı için 5 yıldır hastaneye gidemiyordu.

Geçtiğimiz günlerde 10 kişinin taşıdığı sedye ile ambulansa taşınarak Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen ve burada "Obezite" tanısıyla tedavi altına alınan Ayşe Aydın, 330 kilogram olduğu iddiasıyla getirildiği hastanede tartılırken, kilosu 180 kilogram olarak tespit edildi.

Aydın'ın tansiyon hastası olduğu ancak hormonol dengesizliğinin bulunmadığını kaydeden Endokrinoloji Uzmanı Dr. İnan Anaforoğlu, hastayı kontrol altına aldıklarını söyledi. Zayflaması için Aydın'a diyet rejimi uyguladıklarını da anlatan Dr. Anaforoğlu, sağlık durumunu iyi olduğunu ve yakında taburcu olabileceğini sözlerine ekledi.

Öte yandan hastanın 330 kilo geldiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı hastaneye geldiğinde gerçek kilosunun 180 olduğu kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2011 Çarşamba 17:06:02
Güncelleme :10 Şubat 2011 Perşembe 13:03:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?