5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

5 yıl sonra yürüme sevinci yaşadı

EMİNE NİNE’NİN YÜRÜME SEVİNCİ

Yaklaşık 10 yıl önce İstanbul’da geçirdiği diz ameliyatının ardından, düşme sonucu platinleri kırılan ve 5 yıldır bu nedenle yürüyemeyen 82 yaşındaki Emine Şirin isimli yaşlı kadın yürümenin sevincini yaşıyor.

Başvurduğu bir çok hastanede ameliyatı riskli görülüp geri gönderilen Emine Şirin son olarak Özel İmperial Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji polikliniğine başvurdu. Opr. Dr. İbrahim Şahin tarafından yapılan tetkikler sonucu hastaya revizyon total diz protezi ameliyatı yapılmasına karar verildi. Yapılan başarılı operasyon sonucu 5 yıldır yürüyemeyen hasta Emine Şirin sağlığına kavuştu. Operasyon hakkında bilgi veren Opr. Dr. İbrahim Şahin, “yapılan revizyon total diz protezi ameliyatı ile hastanın kırılan platinleri değiştirildi ve yeniden hareketli dizi sağlandı. 5 yıldır yürüyemeyen Emine Şirin isimli hastamız ameliyat sonrası 4-5 gün içinde yürümeye başladı “dedi.

Özel İmperial Hastanesi’nde göreve başladığı 2 ay boyunca 10’u aşkın protez ameliyatı yaptıklarını belirten Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. İbrahim Şahin, revizyon total diz protezi ameliyatının da Özel İmperial Hastanesi’nde başarıyla uygulandığını dile getirdi.

Yapılan başarılı ameliyat sonrası sağlığına kavuşan Emine Şirin, “Yıllardır başvurmadığım hastane kalmadı. Başvurduğum hastanelerde ameliyatım riskli bulunarak geri çevrildim. Kimse cesaret edemedi. Çok üzülüyordum. Tavsiye üzerine Özel İmperial Hastanesi’ne başvurdum. Opr. Dr. İbrahim Şahin başta olmak üzere tüm hastane çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Ümidimi kaybettiğim sırada tekrar yürümeye başladım, çok mutluyum” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2009 Cuma 13:41:05
Güncelleme :16 Ekim 2009 Cuma 17:22:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?