5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

61.dakika şovu devam edecek

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, bordo-mavili taraftarların başlattığı 61. dakika şovuna bütün statlarda devam edeceklerini belirterek, Gaziantepspor deplasmanında da tribün şovu yaparak takımlarına destek olacaklarını söyledi.


Turkcell Süper Ligi'nin 25. haftasında oynanacak olan Gaziantepspor-Trabzonspor maçına 3 otobüs giderek takımlarını yanlız bırakmayacaklarını belirten Adem Söğüt, "Son dönemlerde tartışılmaya başlanan 61. dakika şovu Türkiye'de Trabzonspor taraftarının başlatmış olduğu ve giderek bütün statlara yayılan güzel tribün görüntüleridir. Gaziantepspor deplasmanında da 61. dakika şovumuzu yaparak takımımıza destek olacağız" dedi.
61. dakikaya girerken yorulan ve durgunlaşan tribünleri yeni bir ivme ve heyacan kazandırmak amacıyla başlatılan bir şov olduğunu belirten Söğüt, "İlimizin plakası olan 61. dakika şovumuzdan neden rahatsız olunduğunu anlamakta zorluk çekiyoruz. Yıllardır tribünlerde bize olmadık sahneleri yaşatanlara Trabzonspor taraftarı, bu tribün şovunu başlatarak çok güzel bir örnek olmuştur. Stadyumları bir şölen, bir karnaval havasına çevirerek sahada mücadele eden futbolcularımıza heyacan vermek amacıyla yapılan bir olaydır. Sahalarda çirkin görüntülerin yerine bu görüntülerin olmasından neden rahatsızlık duyuluyor. Herkesin beğenisini kazanan bu tribün şovuna bütün statlarda devam edeceğiz" diye konuştu.


Trabzonspor olarak son günlerde kötü günler geçirdiklerini belirten Söğüt, "Gaziantepspor deplasmanında takımımızı yanlız bırakmayacağız. Tribün şovumuzu Gaziantep deplasmanında sürdüreceğiz. Takımımıza destek olup hep birlikte zor günleri aşacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 15:51:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?