6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

7 gün 8 gece indirim

TRABZON’DA 7 GÜN 8 GECE İNDİRİM

Trabzon Shopping Fest 2011–İndirim Günleri 22–30 Temmuz 2011 tarihleri arasında başlıyor.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Shopping Fest-İndirim Günleri’nin 22-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon’da başlayacağını söyledi.

Gümrükçüoğlu, indirim günlerinin Trabzon Valiliği, Trabzon Belediye Başkanlığı, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Trabzon Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği, Trabzon Ticaret Borsası, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği, Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları Organizasyon Komitesi ve Kuyumcular Odası işbirliğinde Trabzon’da düzenlendiğini söyledi.

Başkan Gümrükçüoğlu, indirim günleri ile Avrupa’nın bir çok ülkesinden gelecek sporcuları ve sporseverleri konuk edeceğimiz Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları ile eş zamanlı yapılması düşünülen etkinlik ile Trabzon’un spor, alışveriş, kültür ve eğlence merkezi olarak tanıtımına katkı sağlanması amaçlandığını bildirdi. Gümrükçüoğlu, olimpiyatların coşkusu ile heyecanını piyasalara yansıtacak ve ilin tanıtımına katkı sağlayacak “Trabzon Shopping Fest” kapsamında; alışveriş yapmak isteyenlere, 7 gün 8 gece boyunca gece belli saatlere kadar açık kalacak mağazalar ve AVM’lerde sezon ürünlerinde indirim imkanları sağlanacağını vurguladı.

Gümrükçüoğlu, Trabzon Shopping Fest’de Trabzon’un çeşitli noktalarında, geç saatlere kadar açık kalacak alışveriş merkezlerinde ve mağazalarda firmaların belirleyeceği oranlarda ucuz ve kaliteli sezon ürünlerinin satışı planlandığını ifade edildi.

Festival ruhu, alışveriş merkezleri kadar, Uzun Sokak, Maraş Caddesi, Kunduracılar Caddesi, Gazipaşa Caddesi, Atapark, Kemeraltı, Bedesten ve Semercilerbaşı gibi Trabzon’un önemli alışveriş noktalarını da saracak.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ise Trabzon Shopping Fest 2011 indirim günleri tanıtım afişi ve indirim afişlerinin TTSO veya destekleyici kurumlardan temin edilebileceğini söyledi. Başkan Hacısalihoğlu, festivalin bu yıl ilk kez düzenlendiğini ve bütün kente yaygınlaştırıldığını belirterek, önümüzdeki yıllarda devam ettirileceğini vurguladı.

Öte yandan festival süresince Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ve Trabzon Belediyesi alışverişlere ihtiyaç duyulduğunda kendilerine başvurmaları halinde yabancı dil desteği sağlanacağı belirtildi.

TRABZON’DA 7 GÜN 8 GECE İNDİRİM
İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2011 Salı 13:13:01
Güncelleme :20 Temmuz 2011 Çarşamba 17:31:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?