5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

90 yaşındaki annenin dramı

Trabzon’da yaşayan Zehra Hüseyinoğlu isimli 90 yaşındaki yaşlı kadın 70 yaşındaki oğlunun kendisine gösterilmediği, küçük oğlunun da kendisini evden attığını iddia ederek Trabzon Valiliği’ne başvurdu.


Trabzon Valiliği’ne gelen gözü yaşlı 90 yaşındaki Zehra Hüseyinoğlu isimli kadın, 70 yaşındaki felçli ve yatalak oğlu S.H. ile görüşmesinin oğlunun eşi tarafından engellendiğini iddia ederek yardım istedi.

Oğlunun 70 yaşında da olsa oğlu olduğunu ve durumuna çok üzüldüğünü kaydeden acılı anne “Oğlumla ne kadar görüşmek istedimse gelinim ve torunum görüştürmedi. Hatta bana saldırdılar, dövdüler, hastanelik ettiler. Oğlumu bir odaya kapatmışlar, aç susuz bırakmışlar. Bana yardım edilmesini istiyorum. Oğlumla görüştürün. Yoksa onu öldürecekler ve bulundukları evi satarak mirasa konacaklar. Tüm hesapları bu” diyerek yetkililerden yardım istedi.
Hüseyinoğlu, küçük oğlu S.H.’nin ise kendisini döverek evinden attığını kaydederek “Kalacak yerim de yok. Yetkililerin bana sahip çıkmasını, kalacak yer vermelerini istiyorum” şeklinde konuştu.
Hüseyinoğlu, oğullarının durumları ile ilgili Trabzon Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunurken, yaşlı kadına valilik emri ile Trabzon Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü sahip çıkarak Trabzon Huzurevi’ne yerleştirdi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 09:32:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?