4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

A. Sebat'da genel kurul kararı

Akçaabat Sebatspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı ve Basın Sözcüsü Dr. Hakan Usta, düzenlediği basın toplantısı ile yönetim olarak Olağanüstü Genel Kurul kararı aldıklarını söyledi. 

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde bugün bir basın toplantısı düzenleyen Dr. Hakan Usta, Yönetim Kurulu olarak başta Başkan Şenol Ayvaz olmak üzere üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yapmaya çalıştıklarını kaydederek "Artık bazı çevrelerin başarısız yöneticiler demelerine gerek kalmamıştır. Şimdi kendilerine şans doğmuştur. Buyurun gelin daha iyi yapacağınıza biz inanıyoruz. Birde 'siz çekilin gelen bulunur' deniliyordu, onlara meydanı bırakıyoruz. Ama inşallah onlar meydanı bize bırakmazlar. Akçaabat Sebatspor için artık kongre süreci başlamıştır. Bu başarısız kulübün şerefli ve yetenekli sporcularının moral, motivasyonlarını yükselterek başarılı olmalarını sağlayacak Akçaabat Sebatspor sevdalılarını genel kurula ve aday olmaya çağırıyoruz" dedi. 

Usta, Genel Kurul tarihi olarak 12 Kasım 2006, yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde ise 19 Kasım 2006 tarihini belirlediklerini söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2006 Pazartesi 17:58:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?