5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Acil önünde silahlı saldırı

TRABZON'DA SİLAHLI YARALAMA

Trabzon'da 1 kişinin silahla yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 9 kişi, doktor raporu için getirildikleri hastanenin acil servisi önünde silahlı saldırıya uğradı. Olayda 2 kişi yaralanırken, polis 9 kişiyi gözaltına aldı.

Merkeze bağlı Pelitli beldesinde dün akşam meydana gelen kavgada 1 kişinin silahla yaralanmasının ardından jandarma ekipleri yaptıkları araştırmada olayla ilgileri olduğu ileri sürülen 9 kişiyi gözaltına aldı.

Bu kişiler daha sonra adliyeye çıkarılmadan önce doktor raporu için getirildikleri Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önünde, bir grubun silahlı saldırısına uğradı.

Saldırıda Hayati K. ve Halil A. isimli kişiler vucutlarına isabet eden kurşunla yaralanırken, yaralı kişiler aynı hastanenin acil servisinde tedavi altına alındıl. Polis, olayın ardından yaptığı araştırmada 9 şüpheliyi gözaltına alırken, olay yerinde yapılan incelemede ise 9 adet boş kovan ve mermi çekirdeği bulundu.

Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz ve Trabzon İl Jandarma Komutanı Albay Dursun Ertuğrul, olayın meydana geldiği yerde incelemede bulunurken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

TRABZON'DA SİLAHLI YARALAMA
TRABZON'DA SİLAHLI YARALAMA
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2009 Pazar 16:14:03
Güncelleme :25 Ekim 2009 Pazar 16:36:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?