4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Ahmet Özen sözünü tutacak

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Bursaspor'u son dakika golüyle mağlup eden Trabzonspor, şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'ne katılma umutlarını son iki haftaya taşırken, karşılaşma öncesi futbolcularına gömlek sözü veren Ahmat Özen alınan galibiyet sonrası bu sözünü yerine getirecek.


Teknik direktör Ersun Yanal'ın görevinden ayrılmasından sonra takımın başına getirilen genç teknik adam, çıktığı 3 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Futbolcularla kurduğu diyalog ile takım içinde aile ortamı oluşmasını sağlayan genç teknik adam bunun semeresini alınan galibiyetlerle alıyor. Bursaspor maçının kazanılması halinde futbolcularına gömlek sözü veren Ahmet Özen, Gökhan Ünal'ın attığı son dakika golüyle bu sözünü yerine getirecek.
Bordo-mavili takımın başında Kayserispor'u evinde 4-1, Kocaelispor'u deplasmanda 3-1 ve son olarak Bursaspor'u sahasında 1-0 yenme başarısı gösteren Ahmet Özen 3'de 3 yaptı.


İyi oynayarak, mücadele ederek kazanma alışkanlığını sürdürmek istediklerini belirten Ahmet Özen, "Bursaspor karşısında bloklar arasındaki bağlantıyı iyi kuran bir Trabzonspor vardı. Son dakikada atılan gol nedeniyle çok sevinçliyiz. Bütün oyuncularımızı kutluyorum. Onlara verdiğim bir söz vardı onu da yerine getireceğim" dedi.


Tayfun'la altyapıda uzun yıllar çalıştıklarını belirten Özen, "Tayfun birkaç farklı yerde oynayabilir. Oldukça başarılıydı bana göre. Geçmişten gelen sakatlıklar vardı. Buna Serkan da dahil. Dinlendirmek zorunda kaldık. Selçuk'un da geçmişten gelen sakatlığı vardı. Sahada kaldığı sürede elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Gökhan Ünal Eskişehirspor maçında cezalı duruma düştü ama Trabzonspor sahaya 11 kişi çıkıyor. Sezon sonunda nerede olacağımızı Allah bilir. Ancak biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz" dedi.


Günü izinli olarak geçirecek olan Trabzonspor, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına yarın saat 11:00'de yapacağı çalışma ile başlayacak. Kart cezalısı olan Gökhan Ünal ve sakıtlığı bulunan Serkan Balcı bu karşılaşmada yer alamayacak. Bursaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Gineli oyuncu İbrahim Yattara'nın ise durumunun bugün yapılacak olan kontrollerden sonra netlik kazanacağı belirtildi.

İha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 15:46:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?