5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Ahmet Özen'den birinci sınıf motive

Bordo-mavili takımın çalıştırıcısı Ahmet Özen, isteklerini yerine getiren oyuncularını, "Birinci Sınıf Hareketler Bunlar' diyerek zorlu Eskişehirspor maçına motive ediyor.

Sakatlıkları geçen Selçuk İnan, Colman ve Isaac'in yapılan taktik çalışmasında yer alması Ahmet Özen'in yüzünü güldürürken, İbrahim Yattara ve Gökhan Ünal ise doktor kontrolünde düz koşu yaptı.


Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde teknik direktör Ahmet Özen yönetiminde yapılan çalışmaya sezonu kapatan Selçuk İnan ve milli takım kampında bulunan Barış Memiş katılmadı. Sakatlıkları geçen Selçuk İnan, Colman ve Isaac takımla birlikte çalışmalara başlarken yapılan taktik çalışmasında yer aldılar. İbrahim Yattara ve Gökhan Ünal ise doktor kontrolünde düz koşu yaptı.


Bordo-mavili takımın yaptığı çift kale taktik çalışmasına PAF Takım oyuncularından Mustafa, Utku, Ferhat Aydın, Ali İhsan, Gökhan Alsan ve Zeki Yavru dahil edildi.
Trabzonspor çalıştırıcısı Ahmet Özen, Eskişehirspor maçına yönelik olarak yapılan taktik çalışmasında, isteklerini yerine getiren oyuncularına "Birinci Sınıf Hareketler Bunlar" diyerek motive ediyor. Zaman zaman ikazlarda da bulunan genç teknik adamın takımın çalışma temposunda oldukça memnun. Brezilyalı oyuncu Alanzinho'nun antrenmandaki performansı ise Özen'in yüzünü güldürüyor.


Bordo-mavililerin yaptığı çalışmayı Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Genel Sekreter Hasan Yener ve Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu'da izledi. Antrenman öncesi özel bir televizyon kanalında yayınlanan Korolar Çarpışıyor programının Trabzon ekibi tesislere gelerek, oyuncularla fotoğraf çektirerek çiçek verdiler.


Bordo-mavili takım Eskişehirspor maçının hazırlıklarını bugün ve yarın basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.

İha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2009 Cuma 14:21:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?