5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Ahmet Özen'den buruk veda

Trabzonspor Antrenörü Ahmet Özen, Şampiyonlar Ligi ön elemesine katılmayı çok arzu etmelerine rağmen bunu gerçekleştiremedikleri için üzgün olduklarını belirterek, buna rağmen Trabzonspor'un bu sezon ligde başarılı olduğunu söyledi.

Fenerbahçe karşısında istek ve arzunun sonucunda gol bularak öne geçtiklerini belirten Özen, "İlk yarının son dakikasında gol yedik. İkinci yarıda kazanma adına her iki takımın da çabası vardı. Özellikle oyunun son bölümünde risk aldık ve atak zenginliğini artırma adına farklı arayışlara başvurduk. Taraftarımıza ve camiamıza Şampiyonlar Ligi ön elemesi heyecanını yaşatmak istiyorduk. Ancak olmadı. İlerleyen dönemde inşallah Trabzonspor istediği yere gelecektir" dedi.

Trabzonspor'un ligi başarılı bir şekilde tamamladığına inandığını belirten Özen, "Trabzonspor'un başarılı mı yoksa başarısız mı bir lig geçirdiği bakış açısına göre değişir. Bana sorarsanız başarılıdır. Çünkü Şampiyonlar Ligi şansı son haftada kaçmıştır. Ben şansa çok inanan bir insan değilim. Final paslarında daha iyi olabilseydik, tercihlerimizi ve seçimlerimizi daha iyi yapabilseydik maçı farklı kazanabilirdik" şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın istifa etmesinin ardından takımın başına geçen Ahmet Özen, Bordo-mavili takım ile çıktığı 5 maçta 4 galibiyet, 1 mağlubiyet alarak başarılı bir grafik sergiledi. Trabzonspor'a son ana kadar şampiyonluk heyacanı yaşatan genç teknik adam, gelecek sezonla ilgili olarak bir karar vermediğini söyledi.

Büyük olasilikle Trabzonspor'da kalacak olan Ahmet Özen'in tekrar PAF Takımı'nın başına geçip geçmeyeceğine ise yönetim kurulu karar verecek. Ahmet Özen'in gelecek olan yeni teknik direktörün yardımcılığına da getirilebileceği belirtiliyor. Bordo-mavili yönetim, futbol takımıyla iyi bir diyalog kuran Ahmet Özen'i kazanma adına kendisini geliştirmesi için yurtdışına da gönderebileceği konuşuluyor.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2009 Pazar 11:55:49
Güncelleme :31 Mayıs 2009 Pazar 15:07:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
birol cesur IP: 84.62.50.xxx Tarih : 1.06.2009 00:55:42

Finaller her zaman büyük düsünenlerin isidir.Kazanmanin icinde korkuya yer yoktur ve ufak beyinler basariyi hicbir zaman yakalayamaz.