5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Ahmet Özen'in keyfi yerinde

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Ahmet Özen, Eskişehirspor karşısında galip gelerek zorlu bir virajı daha kayıpsız geçmenin keyfini yaşıyor.

Önlerinde Fenerbahçe ile oynayacakları zor bir final karşılaşması olduğunu belirten Özen, mücadelelerini son ana kadar sürdüreceklerini söyledi.

Ersun Yanal'ın ayrılmasından sonra takımın başına gelen Ahmet Özen, zorlu bir virajı daha kayıpsız geçmenin mutluluğunu yaşıyor. Bordo-mavili takımın başında çıktığı 4 müsabakayı da kazanan Özen, bu sezon Trabzonspor'da bir ilk yaşattı. Karadeniz temsilcisi, genç çalıştırıcı Ahmet Özen ile birlikte bu sezon üst üst 4 maç kazanma başarısı gösterdi.


Takımın başına geldiği günden beri oyuncularla olan diyaloglarını hep ön planda tutan Ahmet Özen, takım içindeki adaletli davranışı oyuncuların da takdirini topladı. Genç teknik adama sarılan futbolcular, hocalarını mahcup etmezken Sivasspor maçı sonrası yakaladıkları çıkış ile iyi niyetli mücadele ortaya koyduklarını gösterdiler. Bordo-mavili takımın şanssızlığı ise Beşiktaş ve Sivasspor'un bu haftalarda puan kaybetmemiş olmaları oldu.


Trabzonspor-Eskişehirspor karşılaşmasının iki takım açısından da ayrı bir önem taşıdığını belirten Ahmet Özen, "Rakibin konumu, bizim hedeflerimiz maça ayrı bir önem kattı. Oyunun başından sonuna kadar insiyatif bizim elimizdeydi. Hücum ve savunma organizasyonlarını yerine iyi getirdik. Basit hatalardan 2 gol yedik ama takımımız oyun içinde heyecan ve panik yapmadan üstünlüğünü sürdürerek 5-2 kazanmasını bildik" dedi


Önlerinde Fenerbahçe ile oynayacakları zor bir final karşılaşması kaldığını belirten Ahmet Özen, "Ligde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ligin bitimine 1 hafta kalsa da son dakikaya kadar en iyi şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz. Önümüzdeki Fenerbahçe maçını da kazanıp sezonu tamamlamak istiyoruz. Sonra da ligdeki konumumuza bakacağız" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 14:36:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?