5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Ahmet Özhan’dan muhteşem konser

Tasavvuf Musikisi’nin önde gelen isimlerinden Ahmet Özhan’ın Zağnos Vadisi’ndeki muhteşem konseri büyük ilgi gördü. Trabzon Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamı düzenlenen konseri Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Vali Recep Kızılcık ile çok sayıda vatandaş izledi. İki saat süren konserde Ahmet Özhan birbirinden güzel eserleri seslendirerek izleyenlerden büyük alkış aldı.

Konser sonrası Sanatçı Ahmet Özhan’a Bakan Özak gümüş işlemeli kahve takımı, Başkan Gümrükçüoğlu gümüş işlemeli kemençe, Vali Kızılcık da plaket verdi. Devlet Bakanı Faruk Özak, Trabzon’un önemli bir sanat ve kültür kenti olduğunu belirterek, “Metrekareye en fazla sanatçı düşen kent Trabzon’dur. Bundan gurur duymalıyız. Bu etkinlikler de gösterdi ki Zağnos Vadisi Trabzon’un önemli bir mekanı haline gelmiştir. Bu tarihi mekanı temizleyerek Trabzonluların hizmetine sunan Sayın Başbakanımız ve TOKİ Başkanımız ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da konuşmasında, “Birlik ve beraberlik içinde çok güzel bir Ramazan geçirdik. Belediye olarak bu yıl ilk kez düzenlediğimiz Ramazan etkinlikleriyle halkımıza güzel ve neşeli ramazan akşamları yaşattık. Bunlardan en önemlisi de bu akşamki konser oldu. Türk Sanat Müziğimizin önemli isimlerinden Ahmet Özhan’a bu konserinden dolayı teşekkür ediyorum. Trabzonlular onu sevdi, o da Trabzon’u sevdi” diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2009 Perşembe 14:48:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?