4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

AK Parti kadın adayları vitrine çıktı

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yerel ve genel siyasette kadın temsil oranının en yüksek olduğu partinin AK Parti olduğunu belirterek bunun 29 Mart’ta yapılacak seçimlerde de değişmediğini söyledi.


AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Park Restoranda bir eğlence programı düzenlendi. Programa AK Parti Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın ile İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeliği adayları, teşkilat mensupları ve çok sayıda kişi katıldı.


Programda konuşan Gümrükçüoğlu, AK Parti’nin kadınlara yönelik politikalara büyük ağırlık verdiğini belirterek hem genel, hem de yerel meclislerde de kadınlara en fazla yer veren partinin AK Parti olduğunu söyledi. Belediyecilik ile ilgili plan ve projelerini de anlatan Gümrükçüoğlu, kenti yönetirken kadınların düşüncelerine de yer vereceğini kaydetti.
Yaklaşan seçimler öncesinde parti teşkilatındaki kadınlardan Trabzon Belediyesi’nin kazanılması için daha çok çalışmalarını isteyen Gümrükçüoğlu, 30 Mart sabahı ak kadroların belediyeyi yönetmeye başlayacağını ifade etti.
Gümrükçüoğlu, konuşmasının ardından partisinin Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyeliği adayı kadınları sahneye davet ederek birlikte poz verdi.
 

İha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 21:07:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?