5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Akçaabat gençlerinden örnek davranış

Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Derecik Beldesi Uğurlu Mahallesi gençleri her hafta sonu bir araya gelerek mahallelerine yapabilecekleri işler için görüş alışverişinde bulunuyor. 

Büyüklerin siyasi veya başka nedenlerden dolayı bir araya gelemediklerini belirten mahalle gençleri, oluşumun hiçbir şekilde siyasete bulaştırılmayacağını ve her siyasi görüşe aynı mesafede olduklarını ifade etti. Her hafta farklı mahallelerde bir araya gelen gençler, beldelerindeki sorunları tartışarak bunlara nasıl çözüm üretebilecekleri konusunda da bilgi alışverişinde de bulunuyor.
Yaklaşık 100 kişiyi bulan gençler, zaman zaman yemek programları düzenleyip beldenin yöneticileri ile bir araya geliyor. Grup sözcüsü olarak Hakan Tüysüz'ü seçen gençlerin internet siteleri de bulunuyor. 

www.ilanaligenc.tr.cx adlı site ile görüşlerini tüm dünya ile paylaşan gençlerin basın sözcülüğünü ve web sitesi yöneticiliğini Abdurrahman Pektaş yapıyor. Pektaş açıklamasında siteyi yurtdışından çok sayıda gurbetçinin ziyaret ettiğini belirterek, "Sitemizi yurtdışından çok sayıda gurbetçi ziyaret edip görüş ve başarı dileklerini paylaşıyor. Sitemize aynı zamanda reklam alıp gelir de etmeye çalışıyoruz. İnşallah yakın zamanda sanal alemde sesimizi daha da gür çıkaracağız" dedi

iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2009 Pazar 11:33:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?