5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Akçaabat kaçan puana yanıyor

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında Yimpaş Yozgatspor ile 1-1 berabere kalan Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör İsmail Batur, son anlarda yaptıkları bir dikkatsizliğin 2 puan kaybetmelerine neden olduğunu söyledi.

İsmail Batur, Yimpaş Yozgatspor karşısında geçen haftaki Ofspor maçına oranla daha iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, ''Yimpaş Yozgatspor karşılaşmasının zor geçeceğini biliyorduk. Çünkü önceki hafta takımdan 7 oyuncusunun farklı olduğunu gördük. Bu sporcular kendilerini ispatlamış sporcular. Ama biz maçın genelinde topla daha fazla oynayan ve rakip kalede gol arayan takımdık. Golü de bulduk ama son dakikada olsa bir anlık dikkatsizlik 2 puan kaybetmemize neden oldu'' dedi.

Kaybettikleri puanları Karsspor karşılamasında telafi edeceklerini ifade eden Batur, ''Takıma yeni kattığımız birkaç oyuncu var. Henüz tam olarak takıma uyum sağladıklarını söyleyemeyiz. Biz bu sporcular ile bu puanları topladık. Onlara güveniyoruz. Karsspor maçında 3 puan alarak kaybettiğimiz puanların telafisini yapacağız'' diye konuştu.

AA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 13:14:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?