2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

AKP, Trabzon adaylarını tanıttı

AKP Trabzon İl Teşkilatı, Trabzon merkez, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını tanıttı.
Trabzon 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen tanıtım törenine çok sayıda partili katıldı. Törende konuşan AKP İl Başkanı Ali Rıza Akdeniz, 28 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerden başarıyla çıkacaklarını iddia ederek, muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) yüklendi. CHP'nin yapmak için değil yıkmak için var olduğunu savunan Akdeniz, CHP'nin muhalefet yapamadığını ileri sürdü.
Akdeniz, vatandaşlar arasında yaptıkları anketlere göre belediye başkan adaylarını belirlediklerini belirterek, "Halkımızın desteği ile 28 Mart'tan sonra bütün iller Ak il, bütün ilçeler de Ak ilçe olacak. AKP kurulmamamış olsaydı, vatandaşımız yine kavgalı politikalar izleyecekti. Ekonomide bu rakamları göremeyecekti. AKP'nin yerel seçimlerde alternatifi yoktur. AKP'ye verilmeyecek her oy, CHP'ye gidecektir. İstikrarın devam etmesi için oylarınızı bekliyoruz. 28 Mart'dan sonra Ankara'yı yeniden düzenleyeceğiz" dedi.
AKP Trabzon Belediye Başkan adayı Mazhar Yıldırımhan ise, yaşadıkları bu şehri hizmet yönünden daha ileriye getirmek için çok çalışacaklarını belirtti. Yıldırımhan, "3 Kasım seçimlerinde en büyük siyasal değişimi gerçekleştirdik. 28 Mart'ta da en çok belediye başkanını AK Parti çıkaracaktır. Belediyecilik bizim adımız ve soyadımızdır. Biz belediyeciliğin kitabını yazarız. 28 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde, AKP'nin tek rakibi yine AKP'dir. Çok çalışan Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'a yüzde 50 oy hediye edeceğiz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından AKP'nin Trabzon il, İlçe belde ve belediye başkanlarının tanıtımına geçildi. Trabzon Belediye Başkan Adayı Mazhar Yıldırımhan olurken, İlçe belediye başkanları ise şöyle:
"Akçaabat: Miktat Eyüpoğlu, Araklı: Muharrem Çebi, Arsin: Erdem Şen, Beşikdüzü: Mevlüt Terzi, Çarşıbaşı: Osman Keleş, Çaykara: Abdurrahim Özkan, Dernepazarı: Süleyman Balcı, Düzköy: Mehmet Akkaya, Köprübaşı: Ali Riza Hacıefendioğlu, Maçka: Osman Kara, Hayrat: Mehmet Nuhoğlu, Of: Oktay Saral, Sürmene: Cemalettin Aksoy, Şalpazarı: Mehmet Muhçu, Tonya: Ahmet Kurt, Vakfıkebir: Yunus Halis Mollaeahmetoğlu, Yomra: Ömer Yıldırım."
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2004 Çarşamba 00:32:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?