4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

AKP adayı seçim turunda

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, her kesimin sorunlarına yakından ilgili olduklarını belirterek Trabzon’u ayağa kaldıracak çok sayıdaki projeyle göreve talip olduklarını söyledi.

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, beraberinde Trabzon Belediye Meclisi üyeliğine aday bazı isimlerle birlikte Değirmendere’deki İpekyolu Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi’ndeki ayakkabı imalatçılarını, ardından da aynı yerdeki oto sanayi esnafını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Gümrükçüoğlu, bu sorunlarla ilgili çözüm önerilerini paylaştı, bunları hayata geçirmek için seçimde destek istedi.

Seçim çalışmalarının giderek artan bir ivmeyle devam ettiğini dile getiren Gümrükçüoğlu, “Trabzon ile tam bir kucaklaşma içine girdik. İnsanlarımızın sorunlarını dinliyoruz, bu sorunların çözümüne ilişkin projelerimizi paylaşıyoruz. Bütün bu ziyaretlerimizden anlıyoruz ve görüyoruz ki Trabzon 5 yıldır yerinde saymış. Burada da sanayi esnafımızı dinledik. Değirmendere’nın ıslahı ve alt yapı sorunları başta olmak üzere esnafımızın sorunlarını gidermek için destek istedik” dedi.

Trabzon’da her kesimin sorunlarına yakından ilgili olduklarını ve bunların çözümü için kenti ayağa kaldıracak çok sayıda projeyle göreve talip olduklarını dile getiren Gümrükçüoğlu, kentsel dönüşüm projeleriyle de kentin çehresinin değiştirilmesinin hedeflendiğini, bunun turizmi geliştirerek istihdama büyük katkı sağlayacağını ifade etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 13:19:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selahattin ardiç IP: 88.249.64.xxx Tarih : 8.03.2009 09:45:50

muhderem başkanim oçe  işsizlik  de bir çozum yolu bulmak ben  3 nolu erdogdu ak barti teşgilatin dan 2 sane bir cocuk iş bulamiyan  barti olarak deyil yonetiminizi  kiniyorun ben şuan bartim yok  guler yuz alçak gonlu hizmeti bukadar  yababilen  ve insanlarla  sohbeti bul olan volkan bey belediyeçi olarak iyi hizmet verdi elinde olan imkan lariyla  işsiz lere elinden geldigi kadariyla  .iş bulamadiysa  guler yuz gosderdi  TEŞEGUR EDİYORUM  V.Canali ogluna  sizede başarilar dilerim  başarilar dilerim