6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

AKP vekillerini tanıttı

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLLERİNİ TANITTI

AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı ve milletvekili adaylarının tanıtımı Novotel’de bugün yapıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, teşkilatı adına partililere teşekkür ederek ”12 Haziran’da yapılacak seçimler için çok güzel bir aday adaylığı süreci geçirdik. Bu süreçte bütün aday adayı arkadaşlarımız samimiyetle fedakarlıkla gayret gösterdiler. Partimize, davamıza büyük bir ivme kazandırdılar. Bunları unutmayacağız. Bu süreçte dikkat çeken bir temayül yoklaması vardı. AK Parti’de parti içi demokrasi hakimdir ve işlemektedir. Temayül kriterlerimizden sadece bir tanesidir. Bu temayülde en sonuncu olan da birinci olan da teşkilatlarımızın kabulüdür. Biz bugün milletvekili adaylarımızı teşkilatımızın ve basının karşısına çıkartıyoruz. Kendilerine hayırlı olsun diyoruz. Allah yolunuzu açık etsin diyoruz, Allah yar ve yardımcınız olsun. 12 Haziran’a kadar gece gündüz demeden madden ve manen emek vermeye devam edeceğiz. Başbakanımızın ve Türkiye’mizin yüzünü güldüreceğiz” dedi.

CEVDET ERDÖL HELALLİK İSTEDİ

12 Haziran’da yapılacak seçimlerde Ankara’dan aday gösterilen AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl “AK Parti olduğu müddetçe veda partisi olmaz, bu bir veda partisi değil. Tek dileğim Safiye’yi seçtirmekti, o oldu, şimdi tek dileğim Allah’ın şu Salih kulunu seçtirmek, 5 garanti, 6 yapmamamız için bir sebep yok” diye konuştu. Erdöl, partililerden helallik de isteyerek “Hakkımı helal ettim siz de hakkınızı helal edin, bir ve beraber olacağız” ifadelerini kullandı.

AK Parti Trabzon 6. sıra milletvekili adayı Salih Cora ise yaptığı konuşmada “Bugün burada heyecanlanmamak mümkün değildir. Önümüzdeki süreçte Allah’ın izniyle, AK Parti’nin ve Trabzonspor’un 7. şampiyonluğunu göreceğiz. Birinci sıra kendini ne kadar sağlamda görüyorsa bende kendimi o kadar sağlam görüyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Trabzon 5. sıra milletvekili adayı Yunus Karabela ise “Takdir edildi sayın başbakanımız bize memleketimiz adına fayda işler yapma görevini takdir ettiler. Bugün buradayız, bundan sonra da sizlerle birlikte olacağız. Çalışmak bizden, takdir milletten, tevfik Allah’tandır” ifadelerini kullandı.

AK Parti Trabzon 4. sıra milletvekili adayı Safiye Seymenoğlu da “Biz bu seçimde teşkilatlar ve adaylar olarak 2002 seçiminden öncesini çok iyi işlememiz gerekiyor. O zaman 10 yaşında olan gençler bugün 20 yaşında onun için bunu çok iyi anlatmamız gerekiyor. Hırsızlığın, yolsuzluğun ne boyutta olduğunu, dövizin ne boyutta olduğunu, enflasyonun nasıl bir canavar olduğunu tekrar tekrar anlatmamız gerekiyor. Hırsızlıkla yolsuzlukla mücadele ederek bu hizmetler yapıldı. Hortumların önü kesilerek yapıldı yollar, bunları unutmamamız ve sık sık anlatmamız gerekiyor. 6. sıradaki Salih beyi inşallah meclise taşıyacağız” dedi.

AK Parti Trabzon 3. sıra milletvekili adayı Aydın Bıyıklıoğlu ise “Perspektifimiz Türkiye önümüzdeki 10 yılda dünyada ilk 10 ama ondan sonraki 10 yılda dünyadaki üç-dört ülkeden birisi olacak ve yaşayan görecek. İnanın bu sözleri asla politika olsun diye söylemiyorum, içimden gelenleri söylüyorum. Üzerimizde bir lütuf ve ikram bulutları dolaşıyor, Türkiye’nin sırtını kimse yere düşüremez” ifadelerini kullandı.

BAYRAKTAR ŞÜKRETTİ, ÖZAK “SİYASİ KADER” DEDİ

TOKİ Başkanlığı görevinden istifa ederek Trabzon’dan milletvekili adayı olan ve 2. sıradan aday olarak gösterilen Erdoğan Bayraktar ise sözlerine “Tarih kenti, Fatih’in kenti, Kanuni’nin kenti, bu güzel Trabzon’a daha yakından hizmet edebilme olanağını kavuşturan Allah’a şükretmek istiyorum” diyerek başladı. “12 Haziran seçimleri vatanımız için, Türkiye’miz, milletimiz ve dünya için son derece önemlidir” diyen Bayraktar “Trabzon’u tarihi derinliğine uygun bir biçimde geliştireceğiz, güzelleştireceğiz, marka şehir yapacağız. Biz Trabzon bu kadar çok göç versin istemiyoruz. Bir istihdam kenti, ticaret merkezi olsun, ihracat merkezi olsun, bir kültür merkezi olsun istiyoruz. Trabzon’umuz eski yıllarda olduğu gibi peş peşe şampiyon olsun istiyoruz. Trabzon’a spor adına futbol adına en büyük yatırımları taşımak noktasında el birliği ile çalıştık. Akyazı’da dolgu devam ediyor, ihale tarihini de aldık, spor bakımından hak ettiği yere Trabzon’umuzu mutlaka taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Trabzon AK Parti 1. sıra milletvekili ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ise siyasete girmesini, “Bu bir takdiri ilahidir, siyasi kaderdir” sözleriyle açıklayarak şunları söyledi:

“Siyasete erken girmek gerektiğini sonradan anladım. Erken giremezseniz, direksiyona geçemiyorsunuz, sizi bagaja atıyorlar. Benim 3. dönemim, tüzüğe göre son dönemim, yarışı kazanır mıyız kazanamaz mıyız, mazbatayı alır mıyız almaz mıyız, Allah hizmeti nasip eder mi etmez mi belli değil. Biz teşkilatlara ve sizlere müteşekkiriz. Allah hizmet yapmayı nasip etti. Teşkilatı ben atar ve toplar damara benzetiyorum. Tayyip bey ve meclisi de kalbe benzetiyorum. Siz olmasanız kalp bir işe yaramaz. Hiçbir beklentiniz olmadan koşuyorsunuz. Ama şunu bilin, biz sizin hizmetkarınızız .Türkiye’de yaptığımız çok iş var, yapacağımız çok iş var. 2015’te de, ‘bu seçim çok önemli diyeceğiz’ Dört yılda çok güzel şeyler yapılabiliyor. Aday adaylarımıza teşekkür ediyoruz iyi ki demokrasi var iyi ki partiler var, aksi takdirde Mısır’ı, Libya’yı görüyoruz. Demokrasi olmasa biz emir kulu olacağız, sizler emir kulu olacaksınız. Demokrasi adına aday adaylarımız gereğini yaptı, kimse kaybetmedi. Hepimiz kazanacağız, hep beraber takım ruhuyla çalışacağız. Adaylarımıza başarılar diliyorum. Mevcut milletvekillerimiz var, eski milletvekilimiz var. Eskimez il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız var. Eski milletvekillerimizle konuştuk, duygusallık burukluk olabilir ama şu bir gerçek zaman çabuk geçiyor. Herkes bu hayırlı hizmetten nasibini alır. Bu cenabı Allah’ın takdiridir, sanmayın ki bu kulun iki dudağı arasında. Burada bir başarı öyküsü var, bu başarı öyküsü tarih yazacaktır belki doktora tezi yazacaktır. Böylesine örnek bir partinin mensubu olmak bizlere gurur vermektedir. İddialı olmamız lazım ama iddialı konuşmamamız lazım. Hep inşallah derim. İnşallah bir teslimiyettir ama çalışacaksınız. Gerek seçimlerde gerek referandumlarda çok çalıştık. Vatandaşımız bize hangi değeri verirse başımızın tacıdır. Yaptığımız çok şey var yapılamayan şeyler var. Biz milletimizin verdiği bu sorumluluğu yerine iyi getirdiğimiz için iktidardayız. İnşallah yarından sonra da iktidarda olacağız. Dargınlıkları, kırgınlıkları bıraktık. Takım ruhuyla el ele koşarak amacımıza ulaşmak lazım.”

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLLERİNİ TANITTI
AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLLERİNİ TANITTI
AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLLERİNİ TANITTI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2011 Perşembe 16:24:00
Güncelleme :15 Nisan 2011 Cuma 18:51:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?