1
Mayıs
2024
Çarşamba
TRABZON

AKP'li kadınlardan RTÜK'e destek

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından milli ve ahlaki değerlerimizle örtüşmeyen programlara yaptırım uygulanması için imza kampanyası başlatıldı.

Trabzon AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanlığı, RTÜK Başkanı Fatih Karaca’nın milli ve ahlaki değerlerimizle uyuşmayan aile eksenli programlara yaptırım uygulanması yönünde aldığı karara destek olmak için bir imza kampanyası başlattı.

İmza kampanyasıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Safiye Seymenoğlu, milli ve ahlaki değerlerimizle uyuşmayan programların yayından kaldırılmasını istediklerini ve RTÜK Başkanı Karaca’nın bu konuda aldığı karara destek olmak için imza kampanyası başlattıklarını söyledi.

Seymenoğlu, "Milli ve ahlaki değerlerimizle örtüşmeyen, evlilik müessesemizi zedeleyen, çocuklarımızın ve gençlerimizin ruh sağlığı ve kişilik gelişimini zedeleyerek toplumsal yapımızı dejenere edene ’gelin-kaynana’ ve ’evlilik’ programlarına ’dur’ demenin vakti gelmiştir" diye konuştu. İmza kampanyasına halkın katılımını beklediklerini ifade eden Seymenoğlu, böyle bir faaliyette herkesin yanlarında olacağına inandığını ifade etti.

Trabzon Atatürk Alanı’nda kurulan standda bugün başlatılan imza kampanyası bir hafta sürecek ve kampanya sonunda toplanan imzalar RTÜK’e gönderilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2005 Pazartesi 16:06:04
Güncelleme :30 Mart 2005 Çarşamba 16:59:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?