30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

AKP'nin Trabzon mitingi ertelendi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 1 Temmuz günü Trabzon'da yapılacak açık hava mitingi ileri bir tarihe ertelendi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından daha önce açıklanan miting programında, Başbakan Erdoğan'ın 1 Temmuz günü Trabzon'da halka hitap edeceği bildirilmişti. Ancak aynı gün Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) de Trabzon'da miting yapacak olması üzerine partinin il teşkilatı tarafından mitingin daha ileri bir tarihe alınması için harekete geçildi.


AK Parti Trabzon İl Başkan Vekili Erdoğan Beder, Başbakan Erdoğan'ın daha önce açıklanan program doğrultusunda 1 Temmuz Pazar günü Trabzon'a gelmesinin planlandığını söyledi. Aynı gün Trabzon'da MHP'nin de mitinginin bulunduğunu ancak kendileri için bunun bir problem teşkil etmediğini anlatan Beder, "İki miting aynı gün yapılabilir. Bunun bir sakıncası yok. Ancak biz 3 Kasım 2002 seçimlerinde olduğu gibi başbakanın seçimden birkaç gün önce Trabzon'a gelmesini arzu ediyorduk. Bu konuda düşüncemizi de kendisine ilettik. Biz, başbakanın 20 Temmuz günü Trabzon'da olmasını arzu ediyoruz. Fakat daha önce yapılmış bir program var. Bu program doğrultusunda yapılacak düzenlemeden sonra buna karar verilecek" dedi.

Beder, Başbakan Erdoğan'ın büyük ihtimalle seçimden önceki hafta içinde Trabzon'a gelerek halka hitap edeceğini söyledi.
Öte yandan MHP'nin 1 Temmuz günü, Demokrat Parti'nin (DP) ise 7 Temmuz günü Trabzon'da miting yapacağı, diğer partilerin ise bu konuda miting takvimlerinin henüz netleşmediği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2007 Perşembe 13:16:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa köksal IP: 85.97.135.xxx Tarih : 15.06.2007 11:01:39
Çalsın tulum kemençe KARADENİZ oynasın Evet Karadenizliler altın yıllarını yaşıyor her Karadenizli gibi Trabzonlu da muhakkak Başbakanına sahip çıkacak çıkmalı da bu fırsat herzaman ele geçmez bu günlerin kıymetini bilelim.Çok yoğun bir sevgi çemberine alalım bugüne kadar yapılamıyan hizmetlerin gelmesini sağlıyalım. Gün Karadenizlilerin kendi öz evladına sahip çıkma günüdür.Faşistlerin oyununa gelmiyelim.Bu vatanı herkes kadar ve hatta daha fazla bizler de srviyoruz.Vatanseverlik kimsenin tekelinde değildir.Vatanı sevmek demek onu kalkındırmak demektir. Şimdiye kadar Belki gereği gibi hizmet alamadık ama unutmıyalım ki İflasetmiş bir Türkiyeyi devralan başbakanımız ülkeyi bataklıktan çıkardı.ANAP;DSP VE MHP hukümetleri bir günde ülkeyi yüzde elli fakirleştirmiş ve bankada benim gibi Türk parası olarak yatıranlar evet sabahleyin hiç elini sürmeden Parasının yarısını kaybetmiş olarak kalktılar.benim gibi.Gecelik faiz ise yüzde yedibin beşyüz(7500)olmuştu. O dönemleri allah bir daha yaşatmasın.O batakçı partilere allah bir daha hukümet olma şansı vermesin.Şimdi şehit cenazelerinde havlıyanlar bizim o günleri unuttuğumuzu sanıyorlar bu benim yazdıklarımı çevreniz de ki buyüklerinize sorun.teyid edeceklerdir.Bu seçimin Karadenizliler için bir bayram havası yaratması dileğimle hayıelı seçimler.