4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Aktütün Gazisi'ne protez bacak

Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na düzenlenen saldırıda sağ bacağını kaybeden gazi Bayram Yıldırım’a protez bacak takıldı.


Ankara Bilkent Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’ndeki tedavisinin ardından dün gece Trabzon’a gelen Aktütün Gazisi Bayram Yıldırım ve ailesini Trabzon Havalimanı’nda Ankara’ya dönmek için Artvin’den Trabzon’a gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik karşıladı. Bakan Çelik kendisi ile yakından ilgilenirken, bir süre sohbet etti. İki aylık bir tedavinin ardından sağlığına kavuşan ve bacağına protez bacak takılarak normal yürüyebilen Gazi Bayram Yıldırım, Ankara’da hastanede kaldığı süre içersinde kendisine çok iyi ilgi gösterildiğini ifade ederek “Allah devletimizden razı olsun. Protez bile olsa bacağıma kavuştuğum için mutluyum” dedi.


Gazi Bayram Yıldırım ve ailesi daha sonra Of Kaymakamı Tuncay Sonel’in makam aracına binerek Of ilçesindeki evlerine gitmek üzere havalimanından ayrıldı.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na 3 Ekim'de düzenlenen saldırıda yaralanan Piyade Komando Onbaşı Bayram Yıldırım, GATA'da geçirdiği ameliyat sonrasında sağ bacağını kaybetmişti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 12:02:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?