4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Albayrak: Hocamızın arkasındayız

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, göreve arkadaşları ile birlikte geldiğini belirterek yola devam edip etmemeye yine onlarla birlikte karar vereceğini söyledi. 

Turkcell Süper Ligi'nde ilk yarının bitmesine iki maç kaldığını hatırlatan Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, sorunları bildiklerini ve teknik direktör Ziya Doğan'ın arkasında olduklarını anlattı. Netice itibari ile Trabzonspor'un eksikleri olduğunu belirten Albayrak, şöyle konuştu: "Yönetim ve teknik heyet olarak bunları görüyoruz. Futbolda her türlü sonucu alabiliyorsunuz. Ancak ligin bitmesine iki haftalık bir süre daha var. Ligin ikinci yarısında takımı toparlayıp Trabzonspor'u layık olduğu yere getirmek istiyoruz. Trabzonspor'da iki haftada bir teknik heyet değişmez. Hocamız Ziya Doğan ile yolumuza devam ediyoruz." 

Fenerbahçe maçında alınan 2-1'lik mağlubiyet sonrası taraftarın tepki göstermekte haklı olduğunu ifade eden Albayrak, şöyle konuştu: "Trabzonspor taraftarı sezon başında kurduğumuz bu kadrodan başarı bekliyordu. Tabii böyle başarısız sonuç alınınca taraftarımız ve camiamız haklı tepkilerini ortaya koyuyor." 

Albayrak, ligin ilk yarısı bittikten sonra yönetim ve teknik heyet olarak gerekenleri yapacaklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Ligin ilk yarısı bittikten sonra yönetim ve teknik heyet olarak oturup konuşacağız. Neler yapılması gerekiyorsa onları yapacağız. Revizyon ve değişiklik yapmak için şu an erken. Bu yönde kararları arkadaşlarımızla birlikte vereceğiz. Çıkacak karar neticesinde hareket edeceğiz." 

Nuri Albayrak istifa söylemleri ile ilgili olarak ise şunları söyledi: "Göreve yönetim kurulu içinde yer alan arkadaşlarla geldim. Yola devam edip etmeme yönünde bir karar verilecekse bu kararı hep birlikte veririz. Çünkü ben göreve arkadaşlarımla birlikte geldim birlikte gideriz." 

Albayrak, istifa edip etmeyeceği ile ilgili soruya ise şöyle karşılık verdi: "Bu soru böyle Trabzonspor kulübü için sorulacak bir soru değil. Bu abesle iştigaldir. Böyle bir karar verilecekse bunu onlarla birlikte veririm." Aralık ayında yapılacak Mali Genel Kurul'da seçimli kongre beklentisi içinde olanlara seslenen Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak sözlerini şöyle tamamladı: "Aralık ayında yapılacak Mali Genel Kurul'a seçim maddesi koyulması için hiç kimse bize gelip müracaat etmedi. Basın ve medyanın yakıştırması ve uydurmasıdır. Aralık ayında yapılacak Mali Genel Kurul'a seçim maddesi koyulup koyulmamasına Yönetim Kurulu içinde yer alan arkadaşlarımız karar verecek."
iha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2006 Pazartesi 11:21:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?