4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Albayrak'tan çok çarpıcı açıklamalar

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Bordo-mavili takımın eski takım kaptanı Fatih Tekke'yi, Trabzonspor'un menfaatlerini düşündükleri için sattıklarını belirterek, "Eğer kendi menfaatimi düşünmüş olsaydım Fatih Tekke'yi satmazdım" dedi. 

Trabzonspor-Vestel Manisaspor maçında Bordo-mavili takımın kaçırdığı goller üzerine taraftarların Fatih Tekke lehine tezahüratlarda bulunmasını değerlendiren Başkan Albayrak, "Fatih Tekke olayını kamuoyu biliyor. Bu sene sözleşmesi bitiyordu. Sözleşmeyi uzatmadığı için biz de Trabzonspor'un 7.5 milyon Euro'sunu sokağa atmış olacaktık. Fatih Tekke'yi Trabzonspor'un menfaatleri için sattık. Ben kendi menfaatimi düşünmüş olsaydım Fatih Tekke'yi satmazdım. Sezon sonunda Fatih Tekke serbest kalırdı ve Trabzonspor'un 15 trilyonu da boşa gitmiş olurdu. Açıkçası bu bunu herkes biliyor. Tabi ki taraftar kendine göre haklıdır. Galibiyet bekliyor takımından, ama maalesef bu hakemle bizim buradan galip gelme şansımız sıfırdı, ama berabere kaldık, 1 puan aldık. Ona da şükrediyorum" açıklamasında bulundu.
Vestel Manisaspor-Trabzonspor maçının hakemi Cem Deda'nın çok kötü bir maç yönettiğini belirten Başkan Albayrak, bundan sonra bu hakemle görüşeceklerini söyledi. Deda ailesinin babadan, oğula ve toruna sülalece hakem çetesi olduklarını iddia eden Başkan Albayrak, "Ben hakem Cem Deda'yı tebrik ediyorum. Çok iyi bir maç yönetti. Bu hakem hakkında söylenecek bir şey yok. Bunlar babadan, oğula, toruna çete olmuşlar. Bunun babası da bunun gibi maç yönetirdi. Vestel Manissapor'a verdiği penaltı, penaltı değildi. Bizim penaltımızı da vermedi. Gerçekten baba, oğul hakem olmuşlar, bunun yedi sülalesi de hakem olacak herhalde, tebrik ediyorum. Hayırlısını diliyorum. Bundan sonra bu hakemle görüşeceğiz. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan adil bir yönetim bekliyorum. Böyle maç yönettikleri için eleştiriliyor hakemler, geçen hafta yenildik ama hakemi eleştirmedik. Güzel bir maç yönetti. Ama maalesef Deda ailesinin babası hakem, oğlu hakem, torunu hakem kardeşi hakem, çete olmuş bunlar, söylenecek başka bir şey yok" şeklinde konuştu. 

Takımın tam oturmadığını ve şu anda lige hazır bir görüntüsünün olmadığını belirten Albayrak, "Biz yönetim kurulu olarak göreve geldiğimizde takımda oynamak istemeyen oyuncuları bıraktık. Yerlerine Trabzonspor'da oynamak isteyen oyuncuları kattık. Gönderdiğimiz oyuncular Trabzonspor'un formasını taşıyamadılar. Yeni bir yapılanma ve yeni bir takım kurduk. Bu takımın başarılı olacağına inanıyoruz. Zamana ihtiyacımız var" dedi. 

Takıma takviye yapacaklarını kaydeden Albayrak, "Görüştüğümüz 1-2 oyuncu var, o oyuncuları kısa zamanda takıma katmayı planlıyoruz. Şu anda takımın gidişatından memnun değilim. Puana ihtiyacımız olduğu için gidişatdan memnun değilim. Trabzonspor 2 maçtan 1 puan aldı. Bu bizim için iyi bir durum değil" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2006 Pazartesi 12:33:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Birol Cesur IP: 80.133.215.xxx Tarih : 14.08.2006 17:41:39
Hakemler hakkinda söylediklerinize sonuna k adar katiliyorumda peki sonra ne olacak simd iye kadar hangi yaptirimi uyguladiniz bunlar a hic bundan sonra aynisi olur öyle birsey y apinki hakemlerin ayaklari titresin.Birde si z bundan sora bu teknikdirektörle galip gel meyi unutun suraya yaziyorum o kendisi istif a etmeden siz onu kovacakciniz.Insallah taz minati azdir. Türkiyede Gül gibi ZIYA DOGAN varken bu adamda ne buldunuz.Bu hoca hoca ol saydi bize macin sonlarina dogru gol gerekli iken yattarayi umudu cikartmazdi ayrica bizi m o polanyalimizida trabzondan sogutmaya ugr asiyor haberinizde olsun tahminlerimde yanil mam bu hocanin fazla örü kalmadi suyu hizli hizli isiniyor,saygilarimla Birol Cesur