30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Albayrak'tan erteleme açıklaması

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, yönetim kurulunun genel kurulun ertelenmesine yönelik aldığı kararın tamamen kulüp menfaatlerine yönelik olduğunu söyledi.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Başkan Nuri Albayrak, yönetim kurulunun aldığı kararın tamamen kulübün menfaatlerine yönelik olduğunu belirterek, "Şahsen kendimin aday olmadığı bir genel kurulda kulübün ilerleyen süreçte daha büyük kaoslara muhatap olmaması adına hukuki görüşler doğrultusunda bir karar aldık" diye konuştu.

Kulübün böylesi bir gelişmeye muhatap olmasının kendilerini de rahatsız ettiğini ifade eden Albayrak, "Bir üyemizin İçişleri Bakanlığı nezdinde yaptığı başvurunun ardından kulübümüzün başlatmak zorunda kaldığı hukuki süreç, maalesef genel kurul tarihine kadar sonuçlanmadı. Söz konusu davanın genel kuruldan sonra mevcut yapıya aykırı bir şekilde karara bağlanması, bünyesinde borsaya açık bir şirketi barındıran kulübümüz açısından bugünden çok daha büyük sorunları beraberinde getirecekti. Sorumluluk anlayışımız çerçevesinde buna izin veremezdik" diye konuştu.

Genel kurulda aday olmama konusunda daha önce verdiği kararda bir değişiklik olmadığının da altını çizen Albayrak, "Kulübümüz bir an önce tüzüğündeki gerekli yasal düzenlemeleri kanunlara göre güncelleyerek genel kurulunu tartışmaya mahal vermeyecek şekilde gerçekleştirmelidir. Camiamızın bundan sonraki gayreti bu yönde olmalıdır" dedi

iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 15:44:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa saral IP: 88.227.97.xxx Tarih : 13.12.2007 17:18:00

bırak zaten trabzonspor u siyasete bulaştırdın gidinde rahat edelim yeter artık.trabzonspor un sıtından reklam yapmaya para kazanmaya boş verin siz işinize bakın.