30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Aldora bayileri iftarda buluştu

Aldora Mobilya bayileri Trabzon'da iftar yemeğinde bir araya geldi.

Doğu Karadeniz Bölge Bayisi Barınlar Ticaret Limited Şirketi'nin davetlisi olarak Saylamlar Otel'de iftar yemeğinde biraraya gelen bayiler, birbirleriyle tanışma imkanı bulurken yemeğe, Giresun, Rize, Gümüşhane, Artvin illeri bayileri katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan şirket sahibi Gökhan Barın, 2007 yılında siyasi belirsizlik ve kargaşa yüzünden tüm sektörlerin olumsuz yönde etkilendiğini belirterek ”Ancak önümüzdeki yılın ekonomik açıdan daha canlı ve hareketli geçeceği tüm çevreler tarafından dile getirilmektedir. Bu noktadan hareketle bayii yapısıyla daha da büyüyen ve gelişen, reklamlarıyla daha da tanınan, ürün kalitesi ve çeşitleriyle rakiplerinin bir adım önüne geçen ‘Aldora’ markasının 2008 yılında daha da büyümesi kaçınılmazdır. Bu başarı tüm Aldora bayilerinin olacaktır. Ayrıca 2007 senesinin son kampanyası olan televizyon hediyeli kampanyamız diğer markalar tarafından sunulmayan imkanları halkımıza sunması açısından çok önemlidir ve müşterilerimiz tarafından çok büyük ilgi görmektedir” dedi.

Öte yandan Barınlar Ticaret Limited Şirketi, Yenimahalle ve İnönü Mahallesi'ndeki iki ayrı mağazası ile müşterilerine hizmet veriyor.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2007 Salı 10:26:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?