30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Altay kentten ayrıldı

İstanbul'daki Hrant Dink cinayeti sonrasında görevden alınan Trabzon Emniyet Müdürü Reşat Altay, bu sabah uçakla Trabzon’dan ayrıldı. Çok sayıda emniyet mensubunun uğurladığı Altay’a veda sırasında polis eşleri ve kadın kadın polislerin gözyaşlarını tutamadıkları dikkati çekti.

Reşat Altay ve eşi Filiz Altay, bu sabah geldikleri Trabzon Havalimanı’ndan ayrılmadan önce emniyet mensupları ile vedalaştı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan çok sayıda polis ve eşleri, Altay çiftini uğurlamak için havalimanına geldi. VİP salonunda Reşat Altay’ın eşi Filiz Altay’a çiçekler veren kadın polis memurları ile polis eşlerinin ağladıkları gözlendi.

Filiz ve Reşat Altay çifti, VİP salonundan saat 10.00’da hareket edecek THY uçağına binmek için çıkarken, kuyruk oluşturan emniyet personeli ile tek tek tokalaştı. Emniyet personeli Altay ve eşini alkışlarla uğurladı.


Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2007 Çarşamba 13:22:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
rahman derya IP: 88.230.192.xxx Tarih : 31.01.2007 20:56:28
işenen olaylarda ve hrant dinkin öldürülmesinden sorumlu olan kişiler sayın vali ve sayın emniyet müdürü değildir.bu olaydan sonra valinin ve emniyet müdürünün görevden alınması trabzona yapılan büyük bir yanlışlıktır ayriyeten bir trabzonlu olarak bu cinayetin trabzona maal edilmesi çok üzücü ve onur kırıcı bizim üzerimize yapılan bu ambargoyu kınıyorom.