5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Ankara Trabzonspor'a ilaç oldu

4 haftadır kazanamayarak ligde sıkıntılı günler geçiren ve ligde 5. sıraya kadar gerileyen Trabzonspor'a deplasmanda Hacettepespor karşısında aldığı 4-1'lik galibiyet ilaç gibi geldi.

41 gündür galibiyete hasret olan Bordo-mavili Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, Ankara takımlarıyla oynadığı maçları kazanma serisini Hacettepespor karşısında da sürdürerek, kötü gidişe dur demesini bildi. Bu sezon Ankara takımlarıyla oynadığı 7 maçı da kazanarak, 21 puan toplayan Trabzonspor, Hacettepespor karşısında da sahadan galip ayrılarak Ankara temsilcileri karşısındaki galibiyet serisini sürdürdü ve ligde yaşadığı sıkıntılı ve stresli günlerin ardından rahat bir nefes aldı.

Ankara takımlarıyla ligin ilk yarısında yaptığı tüm maçları kazanan Bordo-mavili takım, ikinci yarıda da Ankaraspor, Ankaragücü ve Hacettepespor ile oynadığı maçlardan galibiyetle ayrıldı. Başkent temsilcileriyle evinde 3 maç yapan Bordo-mavili takım, 4 maçı da deplasmanda oynadı. Söz konusu karşılaşmalardan galibiyetle ayrılan Trabzonspor, ligde topladığı 50 puanın 21'ini Ankara takımlarından aldı. Trabzonspor, Ankara takımları ile yaptığı 7 maçta 14 gol atarken, kalesinde ise sadece 3 gol gördü.

Hacettepespor galibiyetiyle şampiyonluk yarışında var olduğunu gösteren Trabzonspor, gelecek hafta ise başka bir Ankara temsilcisi Gençlerbirliği'ni sahasında ağırlayacak.
Trabzonspor'un Ankara takımlarıyla oynadığı maçlarda aldığı sonuçlar şöyle:
"1.Hafta: Trabzonspor-Ankaraspor: 2-0
2.Hafta: Ankaragücü-Trabzonspor: 1-2
10.Hafta: Trabzonspor-Hacettepespor: 1-0
11.Hafta: Gençlerbirliği-Trabzonspor: 0-1
18.Hafta: Ankaraspor-Trabzonspor: 0-2
19.Hafta: Trabzonspor-Ankaragücü: 2-1
27.Hafta: Hacettepespor-Trabzonspor: 1-4"

iha
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2009 Pazar 14:17:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?