4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Apoel maçından notlar

Trabzonspor ile Kıbrıs Rum Kesimi takımı Apoel FC arasında oynanan UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş karşılaşmasını Orman ve Çevre Bakanı Osman Pepe ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ile birlikte izledi. 

İsmi UEFA'ya bildirilmediği için Apoel FC ile oynanan maçlarda forma giyemeyen Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Marcelinho, karşılaşmayı eşiyle birlikte tribünden izledi. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bayrak şov yapılırken, stada gelen taraftarlara 13 bin Türk bayrağı, 11 bin Trabzonspor bayrağı ve 60 da KKTC bayrağı dağıtıldı. Statta 15 metre boyunda iki tane de Türk bayrağı açılırken, çok sayıda KKTC bayrağı dikkat çekti. 

Bu arada, dün akşam yapılan son idmanda sakatlanan Erdinç ile Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni arasında tartışma yaşandığı ve Lazaroni tarafından kendisine sakatlık numarası yaptığı imasında bulunulmasına kızan Erdinç'in sinirlenerek, kampı terkettiği öğrenildi.
Öte yandan, yaklaşık 100 civarında Rum seyirci de karşılaşmayı deniz tarafındaki kale arkasında misafir takım seyircilerine ayrılan bölümden izledi.
iha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2006 Perşembe 23:42:46
Güncelleme :24 Ağustos 2006 Perşembe 23:57:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Birol Cesur IP: 80.133.246.xxx Tarih : 25.08.2006 12:14:22
Galibiyetten dolayi Trabzon taraftari ni kutluyorum. Lazoroni bu turdan kendine pa y cikarmaya kalkmasin cünkü bunda hic payi yok.Sadece ve sadece gitmesini bir iki haft a geciktirdi belki Bugün karadeniz gazetesi nde sayin Arif Sirtkaya`nin yazisinda her s ey cok net birsekilde ortada taraftara samp iyonluk vaadleri verirken aldiginiz hoca ta m bir futbol fakiri vede gözümüzün icine ba ka baka bizlen dalga geciyor.Kalkmissiniz b u adamin arkasinda duruyorsunuz,sunu unutma yin onunla birlikte gidersiniz. Alacaksaniz iyisini alin alamiyorsaniz Türkiyede ondan kat kat iyi Türk hocalar var.Zoruma gidiyor gittigi her takimdan kovulan futbolu bilmey enin türkiyeye gelip ahkam kesmesi Trabzonu parasini yemesi vede cok seyler alip götürm esini göre göre bile bile bu adami yine de destekleyen yönetime inanamiyorum.Yönetim k endi kendini yalanliyor hic bu adamlan isti krari yakalayabilirmisin fakat sunu cok iyi yapabilirsiniz taraftari kendinize düsman e dersiniz inaniyorumki bu yanlistan cabuk dö nersiniz.Ayrica bu adamin nesine bakarak sö zlesmesine tazminat koymussunuz.Böylemi Tra bzonu koruyorsunuz sunu cok iyi bilinki hic bir son kacinilmazdir.Bu takimin basina fut bol fakiri olmayan Ziya Dogan gibi Ertugrul Saglam gibi Türk hocalar istiyoruz.lazoroni nin gibi her gün bir futbolcuyu Trabzondan sogutan degil.Korkum suki bu inadinizi deva m ettirerek zaten bu yil gitti bu adamla gelecek yillarida köreltmeniz fakat buna ta raftar izin vermez düsücesindeyim gidecegi günü dört gözle bekliyoruz. Bize iyi bir ka leci lazim bu is cocuk oyuncagi degil bilm em anlatabildimmi. Saygilarimla Birol Cesur