4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Apoel tur inancını koruyor

Apoel Teknik Direktörü Marinos Uzunidis, Trabzonspor gibi güçlü bir takım karşısında tur geçmenin zor olacağını bildiklerini, ancak Trabzon'dan turu geçecek skoru elde ederek ayrılacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi. 

UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Kıbrıs Rum Kesimi takımı Apoel, son çalışmasını maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yaptı. Antrenmanın ilk 15 dakikasını basına açan Apol Teknik Direktörü Marinos Ouzounidis, yapılan çalışma öncesi basın toplantısı düzenledi. 

Apoel Teknik Direktörü Marinos Ouzounidis, Trabzonspor'un çok güçlü bir takım olduğunu bildiklerini belirterek, "Trabzonspor'un çok güçlü bir takım olduğunu biliyoruz. İlk maçta Trabzonspor'un eksik yerlerini gördük. Rakibimizin eksik yerlerinden bu karşılaşmada yararlanmak istiyoruz. Rakibimiz bizden avantajlı durumda, ilk maçtan çok daha iyi oynamamız gerekiyor. Bu tür karşılaşmalarda şansın da yanınızda olması gerekir. Burada turu geçmenin zor olacağını biliyoruz, ancak burada iyi bir skor elde edip turu geçeceğimize inanıyorum" diye konuştu. 

Öte yandan, Trabzonspor-Apoel maçını izlemek üzere Kıbrıs Rum Kesimi'nden gelen basın mensuplarına, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi tarafından Trabzonspor Profesyonel Futbolcular Derneği'nde dostluk yemeği verildi. Yemeğe, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Genel Sayman Emin Kahraman, Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ve Trabzonspor'u takip eden basın mensupları ve Rum gazeteciler katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2006 Çarşamba 23:55:34
Güncelleme :24 Ağustos 2006 Perşembe 01:23:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?