5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Arsinspor'un hedefi 3 puan

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda, hafta sonu deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak Arsinspor'un kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, rakipleri karşısına 3 puan için çıkacaklarını söyledi.

Şahin, geçen haftayı maç yapmadan geçirdiklerini anımsatarak, ''Bu hafta sonu oynayacak olduğumuz Pazarspor maçının hazırlıklarını tam kadro sürdürüyoruz. Hazırlıklarımızı iyi şekilde geçti. Oyuncularımıza ve teknik kadromuza güveniyoruz'' dedi.

Grupta yaptıkları 2 maçta 1 galibiyet ve 1 yenilgi aldıklarını dile getiren Şahin, şöyle devam etti:

''Takımımızda mevcut olan uyum sorunumuzu hemen hemen aştık. Bu grupta her puanın çok önemi var. Her maça final gözüyle bakıyoruz. Önümüzde 14 maç var. Bu 14 maçın hepsi bizim için final. Her maça ayrı ayrı bakıyoruz. Bunlardan biri de Pazarspor maçı. Oyuncularımızın idmandaki performansları bizi son derece mutlu ediyor. İstekli ve azimli olmaları Pazarspor maçı öncesi umutlarımızı daha da artırdı. Bu maçta 3 puan bekliyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var.''

Ligdeki konumları itibariyle diğer takımlardan daha kötü durumda olduklarını da kaydeden Şahin, ''Ama bunu dert etmiyoruz. Takımımıza ve teknik kadromuza güvenimiz tamdır. Klasman grubuna başlarken bir hedef koymuştuk. Bu hedef için mücadele edeceğiz ve koyduğumuz hedefe lig sonunda ulaşacağız. Rakibimiz Pazarspor için de zor maç olacak. Centilmence mücadele olmasını beklediğimiz maçın sonunda kazanan takımın Arsinspor olacağına inanıyorum'' diye konuştu.

 

aa
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 15:12:30
Güncelleme :6 Şubat 2009 Cuma 15:35:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?