5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Aşk engel tanımadı

Genç çiftler, evlilikleri sırasında bir takım engellerle karşılaştıklarını ancak bunları zor da olsa aşarak nikahlarının kıyıldığını belirtirlerken çok mutlu olduklarını söylediler. Nikah defterini Başkan Ertuğrul Genç'in elinden alan genç çift, evlilikleri için çaba gösteren herkese teşekkür ederken, yaşantılarını Trabzon'daki köylerinde sürdüreceklerini belirttiler.

Damat Yusuf Ay, çok büyük zorluklar yaşayarak bugüne geldiklerini ifade ederken, "Evlendiğimiz için çok mutluluyuz. Çok büyük zorluklar geçirdik. Tayvan'dan belgelerin gelmesini bekledik, sonunda geldi. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim" dedi.

Gelin Mei-Chan Whang'a da çok mutlu olduğunu belirterek, " Burada önceleri yiyeceklerde zorluk çektim. O yüzden burada biraz zayıfladım. Ancak şimdi alıştım. Herkese teşükkür ederim. Mutluyum" diye konuştu.

Baba Ömer Ay, gelinin işlemleri için ülkesine döndüğü zaman herkesin kendisine artık geri dönmeyeceğini söylemelerine rağmen bugün nikahlarının kıyıldığını belirtirken, "Allah'a şükür bugün nikahları kıyıldı. Herkes bana gelinimin geri dönmeyeceğini söylemişti. Ancak öyle olmadı. Ben de onlar kadar mutluyum." dedi.

Anne Safiye Ay'da gelininin geri gelmesi kendilerini çok mutlu ettiğini belirtirken, " Gelinimizin Trabzon'a gelmesi için çok zorluk çektik. Artık nikahları kıyıldı. Onlara biz bakacağız. Elimizde avcumuzda ne varsa birlikte yiyeceğiz. Nasıl yerde yaşadığımızı biliyorsunuz. Bizde onlar kadar mutluyuz" dedi.

Çiftlerin nikah defterini imzalamasının ardından gelin Mei-Chan Whang Ay, damat Yusuf Ay'ın ayağına basması dikkat çekerken, Başkan Ertuğrul Genç'te kendilerine mutluluk dileyerek hediye taktı. Genç çiftler daha sonra hep birlikte aile fotoğrafı çektirmelerinin ardından Armağan'lı Köyşü'ne geri döndü.

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 15:38:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?