5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Aslan, misafirperverliğe hayran!

Galatasaray’ın hafta sonu Trabzon’da oynadığı ve 2-2 biten maç öncesi ve sonrasında Sarı Kırmızılı kafile, Trabzon misafirperverliği ile ağırlandı.


Karşılaşmadan 1 gün önce havayolu ile Trabzon’a gelen kafilede Kulüp Başkanı Adnan Polat, Yeni Teknik İnşaat Limited Şirketi ortaklarından Esad Arıkan, tarafından havalimanından alınarak kalacağı otele götürülürken, şirketinin Trabzon’da yaptığı yatırımları da görüşme imkanı buldu.

Polat, Trabzon’daki yatırımlara dikkat çekerek Trabzon’da inşaat sektörünün lokomotif sektör olduğunu vurguladı. Kendilerinin de inşaat sektöründe yer aldıkların kaydeden Adnan Polat “Ege Seramik olarak ürünlerimizi dünya pazarlarındaki aynı kaliteyle Trabzon’da da nihai tüketicilere sunuyoruz. Burada her geldiğimizde yakın ve sıcak bir ilgi görüyoruz. Trabzon misafirperveliğine her zaman hayran kalıyoruz. Bu sevgi ve misafirperverlik bizi de mutlu ediyor. Trabzonspor ile şampiyonluk yarışında mücadele ediyoruz. Onların da ligi en iyi yerde bitirmesini temenni ediyoruz. Şampiyonluk yarışında başarılar diliyoruz” dedi.


Polat, maç için geldiği Trabzon’da Vali Nuri Okutan’la da görüşerek sohbet etti. Sohbette Vali Okutan, Trabzon’daki yatırımları için kendisine teşekkür ederek yatırımlarının artarak sürmesini temenni ettiklerini ve yeni istihdam sahaları oluşturulmasını beklediklerini söyledi.
 

İha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 14:47:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?