30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Atapark-Kalekapı alt geçidi açıldı

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Ergin Aydın, Atapark-Kalekapı alt geçidinin tamamlanarak trafiğe açıldığını belirterek geçidin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Aydın, şehrin güney-kuzey bağlantısında önemli bir konumda bulunan Atapark-Kalekapı alt geçidinin kamulaştırma ve peyzaj çalışmaları da dahil olmak üzere yaklaşık 16 milyon YTL’ye mal olduğunu söyledi.

Hem bağlantı noktaları, hem de şehrin ikinci merkezi konumundaki Atapark bölgesinde yapılan alt geçidin çök önemli bir ihtiyacı karşıladığını dile getiren Aydın, “Çift şerit halinde 250 metre uzunluğunda, 11.80 metre genişliğinde ve 4.7 metre yüksekliğinde inşa edilen alt geçidin araç trafiğine açılmış olması mutluluk verici. Başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bayındırlık ve İskan Bakanımız Faruk Nafız Özak ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Kentsel dönüşüm adına önemli projelerden biri olan Bahçecik Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Camii etrafının kamulaştırılması projesinin de TOKİ tarafından onaylandığını müjdeleyen Ergin Aydın, bu proje kapsamında Mehmet Akif Ersoy Camii etrafında bulunan 19 parselin kamulaştırılacağını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2007 Salı 16:08:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?