30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Atay Aktuğ aday değil

Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Atay Aktuğ, Aralık ayında yapılacak olan kongrede kulüp başkanlığına aday olmayı düşünmediğini söyledi.

Aralık ayında yapılacak olan Trabzonspor kongresine 1 aydan az bir zaman kalırken, şu ana kadar İbrahim Hacıosmanoğlu ve Hacı Yıldız dışında başkanlığa adaylığını açıklayan çıkmadı. Mevcut Başkan Nuri Albayrak'ın bu konudaki tavrı da merakla beklenirken, Trabzon kamuoyunda sürekli dile getirilen 'ortak oluşum grubundan' şu ana kadar bir ismin öne çıkmadı. Zaman zaman yeniden kulüp başkanlığına aday olacağı yönünde ismi geçen eski başkanlardan Atay Aktuğ ise kongrede aday olmayacağını, bu yönde de bir niyetinin bulunmadığını dile getirdi.

Aktuğ, "Bazı arkadaşların bizim ismimizi ön plana çıkarmasını yakıştırma olarak görüyorum. Ben aday değilim. Böyle bir niyetim de yok. Trabzon'da bir oluşumdan bahsediliyor. Bu arkadaşların ellerini taşın altına koymaları lazım. Trabzon'da iş yapacak bir listenin ortaya çıkması gerekir. Bu işin uzadığını düşünüyorum" diye

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2007 Salı 16:38:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?