30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

'Attığım gole sevinemedim'

Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahim Yattara, Beşiktaş karşısında 159 gündür süren gol özlemine son verirken, bu mutluluğunu ise alınan mağlubiyet sonrası yaşayamadı.

Turkcell Süper Lig'de en son golünü 13 Mayıs 2007'de 32. haftada oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçında atan İbrahim Yattara, yine bir derbi maçında gol özlemine son verdi. Gineli oyuncu Beşiktaş karşısında maçın 6. dakikasında attığı gol ile takımını 2-0 öne geçirmesine rağmen Beşiktaş'ın sahadan 3-2 galip ayrılmasıyla buna sevinemedi.

Bu sezon ligde 8 maçta forma giyebilen Yattara, 516 dakika sahada kalma başarısı gösterdi. Bordo-mavili takımın en istikrarlı yabancı oyuncusu olan Gineli oyuncu, Beşiktaş karşısında ligde 159 günlük gol özlemine attığı güzel gol ile son verirken, Hüseyin Avni Aker'de ise 181 gün sonra golle tanıştı. Yattara, Avni Aker'de en son golünü Sakaryaspor karşısında atmıştı.

Ligde uzun süreden beri süren gol özlemine Beşiktaş maçında son verdiğini belirten Yattara, "İlk dakikalarda attığımız gollere takım olarak çok sevinmiştik. Ben de uzun süren gol özleminden sonra Beşiktaş gibi bir takım karşısında attığı gole çok sevinmiştim. Ama ne olduğunu anlayamadığımız goller yedik ve sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Attığım gole sevinemedim" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2007 Pazartesi 09:32:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?